Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Έτοιμος για «μάχη» και επιστροφή στις εντός έδρας νίκες

Απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα της Super League και καταλαμβάνοντας συγχρόνως και την πρώτη θέση στον αριθμό τερμάτων που έχει σημειώσει, ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει την επιστροφή του στα νικηφόρα εντός έδρας αποτελέσματα κατόπιν της «λευκής» ισοπαλίας με τον Παναθηναϊκό, αρχής γενομένης από τον σημερινό τοπικό αγώνα με τον Άρη στην Τούμπα (29.09), έχοντας ως τελευταίο δείγμα «γραφής» του την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι για το League Phase του UEFA Europa League.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο ολοκλήρωσαν τον κύκλο προετοιμασίας τους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής τους υποχρέωσης στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Ομάρ Κόλεϊ να προστίθεται στο ιατρικό δελτίο των «ασπρόμαυρων» δεδομένου πως ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε από το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη κι έμεινε εκτός προπόνησης, καθώς υποβλήθηκε σε θεραπεία. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί επίσης να υπολογίζει και στους Μπράντον Τόμας-Αντώνη Τσιφτσή, με τον Ισπανό φορ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον Έλληνα τερματοφύλακα να υποβάλλεται σε θεραπεία.

Στα αξιοσημείωτα πως ο Ρουμάνος τεχνικός έχει στη διάθεσή του τον Ντέγιαν Λόβρεν που βρίσκεται για πρώτη φορά στις επιλογές του κατόπιν της ενσωμάτωσής του στον ΠΑΟΚ. Κάτι που σημαίνει πως ο 35χρονος Κροάτης κεντρικός αμυντικός αναμένεται να πάρει μία πρώτη «γεύση» από την Τούμπα και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί, με την υποσημείωση πως στις εξέδρες της πρόκειται να παρευρεθεί και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Γίρι Παβλένκα. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας κι ήταν αφιερωμένη στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες ενόψει του αγώνα της Κυριακής, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι της Τούμπας είναι οι: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας , Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Αφορμή δοθείσης από τη σημερινή (29.09) εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, ο Παντελής Κωνσταντινίδης μοιράστηκε τις σκέψεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, έχοντας σταθεί στην ομιλία του Ιβάν Σαββίδη μετά την εμφάνιση κόντρα στη Γαλατασαράι, επισημαίνοντας για τον Άρη πως «είναι μια καλή ομάδα, την οποία περιμένουμε με αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε το ματς. Δεν θα ήθελα να μπω σε πολλές τακτικές λεπτομέρειες. Νομίζω ότι σε αυτό το ματς θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στον υψηλότερο βαθμό. Να μπούμε στο γήπεδο με απόλυτη αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε το ματς».

Απεναντίας, ο Άρης αναμένεται να παραταχθεί στην Τούμπα με σημαντικές απουσίες δεδομένου πως Φαμπιάνο-Ούγκο Μάγιο τέθηκαν εκτός επιλογών, με τον τελευταίο να αδυνατεί να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατό του. Νοκ άουτ τέθηκαν επίσης και οι Χουάνκαρ, έχοντας ένα χτύπημα στο πόδι το οποίο αποκόμισε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (28.09) και τελευταίας προπόνησης των «κιτρινόμαυρων» πριν τον ΠΑΟΚ, Κουάισον, Παναγίδης, Αγοραστός, Κυριαζής (Κ19).

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Άκη Μάντζιου ενόψει ΠΑΟΚ: Cuesta, Sidklev, Montoya, Fattore, Frydek, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Jean Jules Mvondo, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Suleymanov, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης.

«Περιμένω ότι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα υπάρχει μια θερμή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Έχω παίξει σε τέτοια παιχνίδια και στην Τσεχία, μεταξύ Σπάρτα Πράγας και Σλάβια Πράγας. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους οπαδούς. Το ίδιο, όμως, ισχύει και για εμάς, τους παίκτες των δύο ομάδων», επισήμανε μεταξύ άλλων στην κάμερα της NOVA ο Μάρτιν Φρίντεκ του Άρη ενόψει της δοκιμασίας τους στο γήπεδο της Τούμπας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

​​​​​​​«Με τη νίκη ΠΑΟΚΑΡΑ!»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και όπως...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version