Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ετοιμος να επιστρέψει ο «Ντέλιας»

Δημοφιλή

Για το σημερινό φιλικό εναντίον της Χιμπέρνιαν ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε στη διάθεσή του τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί και στο φιλικό παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Είναι πιθανό, πάντως, ο νεαρός διεθνής μεσοεπιθετικός να κάνει την εμφάνιση του στο φιλικό παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης (ώρα έναρξης στις 19.00) εναντίον της Γκενκ (η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι διάρκειας δύο 60λεπτων). Το βέβαιο είναι ότι ο «Ντέλιας» θα επιστρέψει από τη Δευτέρα στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ετσι κι αλλιώς, ο στόχος για τον Κωνσταντέλια είναι να βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν -είτε απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα είτε κόντρα στην Εγκνατία-στις 24 του μηνός.

Εξάλλου, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει ακόμη μια εβδομάδα άδεια από την προετοιμασία. Ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός πρόκειται να επανενταχθεί στις προπονήσεις μετά την επιστροφή της αποστολής από το Χορστ της Ολλανδίας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία