Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έτσι άλλαξε η Τούμπα (video)

Εξωτερικές διορθώσεις δρομολογήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Τούμπα που άλλαξε όψη με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα το βάψιμο περιφερειακά του σταδίου, τα φώτα, τον ηλεκτρονικό πίνακα και τις πόρτες των κάθε θυρών. «Λίφτινγκ» που βρισκόταν καιρό στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και αυτό το καλοκαίρι κρίθηκε πως ήταν η στιγμή για να γίνει. Μέρος από τα έργα που ολοκληρώθηκαν μάλιστα απομονώθηκαν και σε video, παρουσιάζοντας κομμάτι των εξωτερικών ανανεώσεων του «ασπρόμαυρου» σταδίου με εντυπωσιακά πλάνα από ψηλά.

Δείτε αναλυτικότερα το χαρακτηριστικό βίντεο: 

Όλα αυτά λίγες ώρες πριν τη σέντρα της εντός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα Play Off του Europa League, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα. Απεναντίας, το αγωνιστικό τμήμα των Ιρλανδών πήρε γεύση από το γήπεδο της Τούμπας, πραγματοποιώντας την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους μπροστά από το πέταλο της Θύρας 4.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version