Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έτσι περνάει στην επόμενη φάση η Ελλάδα

Δημοφιλή

Η Ελλάδα κέρδισε -αφού απώλεσε διαφορά 19 πόντων- την Αυστραλία με 77-71, κατέκτησε τουλάχιστον την τρίτη θέση στον όμιλό της και έχει πιθανότητές πρόκρισης, όμως θα περιμένει ως αύριο για να μάθει αν προκρίνεται στους «8».

Η Ελλάδα προκρίνεται πλέον ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Καναδάς – Ισπανία και αυτό που περιμένει είναι το αποτέλεσμα στο αυριανό Σερβία – Νότιο Σουδάν για να δει αν θα προκριθεί ως η 2η καλύτερη τρίτη από τους ομίλους. Η Ελλάδα με ρεκόρ 1-2 έχει συντελεστή πλέον -8 πόντους, ενώ η Βραζιλία με το ίδιο ρεκόρ στο -7 και έχει ήδη προκριθεί στα προημιτελικά.

Η Ελλάδα θέλει να δει τη Σερβία να κερδίζει το Νότιο Σουδάν αύριο (3/8, 22:00) με 3+ πόντους για να το στείλει με συντελεστή -9 και κάτω από την Ελλάδα. Σε διαφορετική περίπτωση, και πιο δύσκολη για την πρόκριση, θέλει νίκη του Νότιου Σουδάν με 24 πόντoυς επί της Σερβίας για να την στείλει στο -9.

Πως διαμορφώνονται ως τώρα οι βαθμολογίες:

Group A

3. Ελλάδα 1-2 | -8 | 233-241

Group B

3. Βραζιλία 1-2 | -7 | 241-248

Group C

2. Σερβία 1-1 | +15 | 191-176

3. Ν. Σουδάν 1-1 | -6 | 176-182

*Σερβία – Ν. Σουδάν στις 3/8, 22:00

To σύστημα διεξαγωγής

Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε τρεις ομίλους (από τέσσερις χώρες) και από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτες, οι δύο δεύτερες και μαζί τους και οι δύο καλύτερες τρίτες. Έπειτα, οι 8 ομάδες τοποθετούνται σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας βάσει της βαθμολογίας τους στους ομίλους και ακολουθεί κλήρωση για νοκ άουτ παιχνίδια στα προημιτελικά.

Οι δύο καλύτερες ομάδες (1-2) μπαίνουν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας (Pot D), οι επόμενες δύο (3-4) στο δεύτερο (Pot E), οι επόμενες (5-6) στο τρίτο (Pot F) και οι δύο τελευταίες στο τέταρτο (Pot G). Και έπειτα συγκρούονται μετά από κλήρωση οι ομάδες σε νοκ άουτ παιχνίδια και χιαστί τα Pot D – G και F – E. Οι προημιτελικοί θα γίνουν στις 6 Αυγούστου, οι ημιτελικοί στις 8 Αυγούστου και οι τελικοί (μικρός και μεγάλος) στις 10 του μήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

O Έρικσεν μίλησε για τη… χυλόπιτα στη Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι προσέγγισε το καλοκαίρι τον Κρίστιαν Ερικσεν, αλλά ο Δανός μέσος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να παίξει στην...

Στην ίδια κατηγορία