Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Έτσι προκρίνονται Σερβία και Ζίβκοβιτς

Δημοφιλή

Με την πλάτη στον τοίχο είναι η Εθνική Σερβίας στον 3ο όμιλο του Euro 2024, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με ένα βαθμό μετά τις πρώτες δυο αγωνιστικές.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αγωνιστήκε ξανά βασικός στην χθεσινή (20/6) αναμέτρηση της Σερβίας με την Σλοβενία, καταγράφοντας 82 λεπτά. Στο διάστημα που αγωνίστηκε, ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είχε 41/44 εύστοχες πάσες, δημιούγησε δύο μεγάλες ευκαρίες, ενώ κέρδισε τις τρεις από τις έξι μονομαχίες έδωσε.

Την τελευταία αγωνιστική, η Σερβία κοντράρεται με την Δανία και για να πάρει την πρόκριση στην νοκ-αουτ φάση του τουρνουά, θα χρειαστεί να νικήσει το τελευταίο της παιχνίδι και παράλληλα η Σλοβενία να μην κερδίσει τους Άγγλους.

Ακόμη και στο σενάριο που η Σλοβενία ηττήθει με περισσότερα από 2 γκολ διαφορά και η Σερβία έρθει ισόπαλη με την Δανία, η ομάδα του Zile θα έχει ελάχιστες πιθανότητες να προκριθεί ως 3η, με μόνο δύο βαθμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Γκόμεζ: «Το γκολ της ΑΕΚ είναι φάουλ»

Ο τεχνικός του Βόλου Χοακίν Γκόμεζ στάθηκε στη διαιτησία του Φωτιά. Ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας τόνισε χαρακτηριστικά...

Στην ίδια κατηγορία