Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Eτζούκε: O «εκλεκτός» για τη μεσοεπιθετική γραμμή!

Αρκετά είναι τα μέτωπα για τον ΠΑΟΚ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με τους «ασπρόμαυρους» να ψάχνουν γρήγορα την ενίσχυση ενόψει των προκριματικών του Champions League.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου μαζί με τις υπόλοιπες υποθέσεις (χαφ-επιθετικό) βγήκαν στην αγορά και για την απόκτηση ενός εξτρέμ. Όπως αποκάλυψε η FORZA, το όνομα του Κιντέρα Ετζούκε βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των «ασπρόμαυρων».

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος στα τέλη του Ιουνίου από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Την φετινή σεζόν ο 26χρονος αγωνίστηκε ως δανεικός στο Βέλγιο με την φανέλα της Άντβερπ καταγράφοντας 39 συμμετοχές με πέντε γκολ κι έξι ασίστ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όμως έχει την ευχέρεια να αγωνίστει τόσο στην δεξιά πλευρά όσο και πίσω από τον επιθετικό.

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στην Βαλερένγκα, στη Χέρενφεν, στη Χέρτα Βερολίνου και φυσικά σε ΤΣΣΚΑ και Αντβέρπ. Ο δεξιοπόδαρος εξτρέμ έχει φορέσει οκτώ φορές τη φανέλα της Εθνικής Νιγηρίας, ενώ αξίζει να επισημανθεί πως την σεζόν, που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στους ομίλους του UEFA Champions League με την Αντβέρπ.

Διαβάστε περισσότερα στη FORZA που κυκλοφορεί διαδικτυακά από το πρωί του Σαββάτου (8/6).

Προηγούμενο άρθροΣάββατο σημαίνει FORZA!
Επόμενο άρθροΕτζούκε εν δράσει! (videos)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η Μπάγερν Μονάχου το πήρε απόφαση: Τέλος οι διαπραγματεύσεις με τον Ντέιβις

Μετά τις αρνήσεις του Καναδού μπακ να διαπραγματευτεί για νέο συμβόλαιο οι Βαυαροί πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν τις...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version