Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

ΕURO 2024: Οπαδός παραλίγο να χτυπήσει τον Ρονάλντο! (video)

Δημοφιλή

Ένας οπαδός αποφάσισε να κάνει μια… χαζή κίνηση, πηδώντας από τις κερκίδες την ώρα που περνούσε από κάτω ο Κριστιάνο Ρονάλντο και για λίγο δεν πέτυχε τον Πορτογάλο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο φετινό Euro μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει με την εικόνα του, αλλά παραμένει νούμερο ένα παίκτης για το κοινό. Ο κόσμος από τη μεριά του προσπαθεί πως και πως να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του, με τις εισβολές στον αγωνιστικό χώρο, όταν παίζει ο Πορτογάλος, να είναι αρκετές κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ένας οπαδός όμως… ξέφυγε μετά το παιχνίδι με τη Γεωργία, στο οποίο η Πορτογαλία ηττήθηκε με 0-2. Συγκεκριμένα, ο CR7 πήγαινε προς τα αποδυτήρια και ένας οπαδός αποφάσισε να πηδήξει προς το μέρος του με την ασφάλεια του γηπέδου να τον καταλαβαίνει άμεσα.

Για καλή τύχη του Πορτογάλου όμως, ο οπαδός πέρασε για εκατοστά μακριά του και δεν τον χτύπησε. Ο άνθρωπος της ασφάλειας του γηπέδου εκείνη τη στιγμή μπήκε μπροστά του κατευθείαν προκειμένου να προστατέψει τον 39χρονο, αλλά και για να μαζέψει τον εισβολέα.

Από τη μεριά του ο Κριστιάνο φάνηκε να μην αντιλαμβάνεται τι είχε συμβεί, αφού κοιτούσε με απορία τον οπαδό, ο οποίος μόλις είχε πηδήξει από την κερκίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παράνοια για τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία (pics)

Η πρώτη φιλική αναμέτρηση του καλοκαιριού είναι γεγονός! Ο ΠΑΟΚ κάνει σέντρα στη σεζόν 2024-2025, αντιμετωπίζοντας σήμερα (3/7) την...

Στην ίδια κατηγορία