Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Euro: Σοβαρός τραυματισμός οπαδού της Αυστρίας!

Δημοφιλή

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ένας οπαδός που είδε από κοντά το Πολωνία – Αυστρία, αφού προηγήθηκε η πτώση του από τις κερκίδες του γηπέδου μετά από γκολ της δεύτερης. Έναν τραυματία είχε ως απολογισμό η αναμέτρηση της Πολωνίας με την Αυστρία, αφού ένας οπαδός κατέληξε στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω φίλαθλος παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση, όμως δεν πρόλαβε ποτέ να δει το τέλος της.

Ο ίδιος φαίνεται πως κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού των αυστριακών σε γκολ της ομάδας, βρισκόταν σε ουδέτερη ζώνη και έχασε την ισορροπία του. Αποτέλεσμα να καταλήξει στο έδαφος, μετά από πτώση περίπου τριών μέτρων. Αμέσως έχασε τις αισθήσεις του και το ιατρικό προσωπικό έσπευσε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, με τον οπαδό τελικά να καταλήγει στο νοσοκομείο.

Ακόμα παραμένει άγνωστη η κατάστασή του και υπάρχει ο φόβος για σοβαρό τραυματισμό. Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή του τηλεοπτικού δικτύου «ADR», με τον εκφωνητή να αναφέρει πως: «Έχει ησυχία εδώ. Οι Αυστριακοί πανηγύριζαν ξέφρενα. Υπάρχει μια πιο σοβαρή ιατρική έκτακτη ανάγκη. Φαίνεται ότι ένας Πολωνός οπαδός έπεσε στις εξέδρες. Δεν μπορέσαμε να δούμε τι συνέβη από κοντά».

Επίθεση χάκερς στο παιχνίδι Πολωνία – Αυστρία, παράπονα από χιλιάδες τηλεθεατές

Το απόγευμα της Παρασκευής (21/6) η Πολωνία έμεινε εκτός Euro οριστικά, αφού για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι δεν μπόρεσε να πάρει νίκη. Συγκεκριμένα, η Αυστρία μπορεί να ζορίστηκε για κάμποση ώρα αλλά τελικά κατόρθωσε να πάρει τη νίκη, επικρατώντας με 3-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Εκτός από την οργή μετά την ήττα, οι φίλοι της τυπικά γηπεδούχου που έβλεπαν τον αγώνα μέσω ίντερνετ στην πατρίδα τους είχαν να διαχειριστούν το θυμό τους και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Γιατί; Διότι η πλατφόρμα του «TVP», του τηλεοπτικού παρόχου που μετέδιδε το παιχνίδι στην Πολωνία, δέχθηκε επίθεση από χάκερς.

Το αποτέλεσμα ήταν η «πτώση» της εικόνας και του ήχου κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, με χιλιάδες τηλεθεατές να βλέπουν μαύρο στην οθόνη τους. Ως εκ τούτου ακολούθησε η οργή τους προς τον πάροχο, ο οποίος μετά την κατακραυγή αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία εξηγούσε το τι συνέβη.

«Η πολωνική τηλεόραση έγινε ξανά στόχος προηγμένης κυβερνοεπίθεσης. Αυτή τη φορά, η υποδομή πληροφορικής του ραδιοτηλεοπτικού φορέα δέχθηκε επίθεση κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής μετάδοσης του αγώνα Πολωνία – Αυστρία που αφορούσε το UEFA Euro 2024. Η TVP εξουδετέρωσε γρήγορα την απειλή, αλλά για να διασφαλίσει την αδιάλειπτη μετάδοση του αγώνα στο Διαδίκτυο, ετοίμασε μια εναλλακτική λύση.

Χρησιμοποιήθηκαν προηγμένες διαδικασίες και μηχανισμοί προστασίας της κυβερνοασφάλειας για την εξισορρόπηση του φορτίου κίνησης διακομιστή και τη δυναμική κλιμάκωση των πόρων του συστήματος», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το κρατικό κανάλι της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ νίκησε με βοήθεια

Στην κορυφή της Super League ανέβηκε η ΑΕΚ, επικρατώντας 2-0 του Βόλου σε ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η...

Στην ίδια κατηγορία