Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Europa League: Επιστρέφουν στη δράση οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Μετά την διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, οι υποχρεώσεις των συλλόγων επιστρέφουν αυτό το Σαββατοκύριακο και ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, για την 4η αγωνιστική της Super League.

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφουν, φυσικά και οι αντίπαλοι του Δικεφάλου στο League Phase του Europa League, το οποίο αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις 25 Σεπτεμβρίου.

Πρώτη στη «μάχη» των πρωταθλημάτων ρίχνεται η RFS. Η ομάδα από τη Λετονία θα αντιμετωπίσει σήμερα (13/9, 17:00) τη Βαλμιέρα. Βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 66 βαθμούς σε 26 αγωνιστικές και το πρωτάθλημα οδεύει σταδιακά προς το φινάλε του.

Το Σάββατο (14/9, 14:30), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα «δοκιμαστεί» στο St Mary’s Stadium, καθώς θα αγωνιστεί απέναντι στη Σαουθάμπτον. Οι «Κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην 14η θέση της Premier League με συγκομιδή μία νίκη και δύο ήττες.

Την ίδια ώρα, η Βικτόρια Πλζεν θα υποδεχθεί την Τέπλιτσε στην επανέναρξη του τσεχικού πρωταθλήματος. Η Πλζεν είναι στην τρίτη θέση με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο από την Σπάρτα Πράγας, που προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Για το ίδιο πρωτάθλημα, η Σλάβια Πράγας θα αγωνιστεί κι αυτή εκτός έδρας αύριο (17:00), καθώς θα αντιμετωπίσει την Μπάνικ Οστράβα. Παραμένει αήττητη με πέντε νίκες και μία ισοπαλία και καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με 16 βαθμούς στο τσεχικό πρωτάθλημα, βρισκόμενη στο -3 από την κορυφή, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο από την αιώνια εχθρό της Σπάρτα Πράγας.

Απαιτητικό παιχνίδι έχει αύριο και η Γαλατασαράι. Η επερχόμενη ευρωπαϊκή αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Ρίζεσπορ στο RAMS Park στις 20:00 για το πρωτάθλημα Τουρκίας. Παραμένει αήττητη με εννιά βαθμούς, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο από την Φενερμπαχτσέ.

«Δοκιμασία» έχει μπροστά της η Ρεάλ Σοσιεδάδ το βράδυ του Σαββάτου (14/9, 22:00), καθώς θα φιλοξενήσει στο Ανοέτα την Ρεάλ Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική της Primera Division. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές η Σοσιεδάδ βρίσκεται στη 12η θέση με μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Δύο αναμετρήσεις υπάρχουν την Κυριακή (15/9) για τους αντιπάλους του Δικεφάλου. Η Φερεντσβάρος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπουνταφόκι στις 16:30. Βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας το απόλυτο σε τέσσερις αγωνιστικές.

Επιπροσθέτως, η Στεάουα θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή στις 21:00 την Κλουζ. Η εκκίνηση της FCSB δεν είναι η καλύτερη δυνατή, καθώς έχει μόλις οκτώ βαθμούς σε επτά αγωνιστικές, καταλαμβάνοντας την 9η θέση στο πρωτάθλημα Ρουμανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version