Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Έβγαλε μέρος του προγράμματος ο Κόλεϊ

Δημοφιλή

Ο Ομάρ Κόλεϊ έβγαλε μέρος του προγράμματος και ανεβάζει ρυθμούς για τον ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην FCSB την Πέμπτη (3/10, 22:00) ωστόσο η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η Τούμπα ετοιμάζεται να υποδεχθεί το League Phase του UEFA Europa League 2024-25 και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου προετοιμάζεται για να πάρει το τρίποντο κόντρα στην FCSB.

Η προπόνηση της Τρίτης (01.10) στη Νέα Μεσημβρία ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι δύο ομάδων σε τέσσερις εστίες, ενώ στο τέλος διεξαχθεί οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

O Ομάρ Κόλεϊ έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ οι Μπάμπα και Μπακαγιόκο έκαναν προγραμματισμένη αποφόρτιση. Οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Την Τετάρτη (02.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Η FCSB θα προπονηθεί στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας με τα πρώτα 15 λεπτά ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 18:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ρουμάνων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο Γίρι Παβλένκα έπιασε δουλειά

Προπόνηση σήμερα με ένα νέο πρόσωπο για τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος, φυσικά, για τον Γίρι Παβλένκα. Αφού πρώτα ξεναγήθηκε στις...

Στην ίδια κατηγορία