Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Εβγαλε την… υποχρέωση, μπροστά του ο 23ος τελικός της ιστορίας του

Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε η ρεβάνς της Τούμπας για την ημιτελική φάση του κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Λαμίας, που έληξε ισόπαλη με 1-1. Πλέον, ο Δικέφαλος έχει μπροστά του τον 23ο τελικό κυπέλλου της ιστορίας του, όπου θ’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 24΄, όταν, μετά την προσπάθεια του Τάισον, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σλίβκα, με συνέπεια να καταλογιστεί πέναλτι. Ο Σβαμπ ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών, νικώντας τον αντίπαλο γκολκίπερ. Στο 40΄ ο Δικέφαλος έφθασε κοντά στο 2-0, όταν συνδυάστηκαν Νάρεϊ και Τόμας και η κεφαλιά του Βραζιλιάνου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας της Λαμίας.

Εξι λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους η Λαμία έφθασε στην ισοφάριση χάρη στο πλασέ του Μανούσου. Μετά το 1-1 ο ΠΑΟΚ αύξησε την πίεση για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, χάνοντας διαδοχικές ευκαιρίες με τους Λύρατζη, Κουλιεράκη, Κάργα και Μπίσεσβαρ.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (65΄ Αντρ. Ζίβκοβιτς), Κουλιεράκης, Κάργας, Λύρατζης, Ντάντας (78΄ Φ. Σοάρες), Σβαμπ, Τάισον (65΄ Ρ. Σοάρες), Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ (46΄ Μπίσεσβαρ), Μπράντον (65΄ Ολιβέιρα).

Λαμία: Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Πάβλοβετς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μαρτίνες (85΄ Τζανδάρης), Σλίβκα (65΄ Βέργος), Στάνκο, Ασκόφσκι (66΄ Μπεχαράνο), Μεντίνα (82΄ Κοντονίκος), Μανούσος (66΄ Σιμόν).



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version