Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Φερστάπεν: «Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε με τον Νόρις»

Δημοφιλή

Ο Μαξ Φερστάπεν αρνείται ότι ήταν επιθετικός απέναντι στον Λάντο Νόρις κατά τη σύγκρουσή τους στον 64ο γύρο του GP της Αυστρίας.

Ο Μαξ Φερστάπεν και ο Λάντο Νόρις συγκρούστηκαν όταν ο δεύτερος προσπάθησε να περάσει τον πρώτο από την εξωτερική της στροφής 3. Από αυτήν την επαφή ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αποκόμισε κλατάρισμα, ενώ ο Βρετανός της McLaren υπέστη μεγάλη ζημιά στο μονοθέσιό του.

Για την ιστορία, ο Φερστάπεν τερμάτισε στην 5η θέση της τελικής κατάταξης, ενώ ο Νόρις εγκατέλειψε από το υπόλοιπο του αγώνα.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Φερστάπεν ρωτήθηκε για το τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και τον Νόρις. «Ήταν μια άτυχη στιγμή που δεν θες να δεις να συμβαίνει. Είναι τόσο απλό. Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου γιατί εκείνη τη στιγμή είναι πολύ εύκολο να πεις το τι πήγε λάθος.

Η γωνία που χτυπήσαμε ήταν πολύ περίεργη και αμφότεροι είχαμε κλατάρισμα. Ήταν πολύ κακό αυτό που έγινε. Έγιναν πολλά πράγματα λάθος από την ομάδα μας και φέραμε τους εαυτούς μας σε αυτή τη θέση και πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος και να βελτιωθούμε», ανέφερε αρχικά.

Για το αν σκοπεύει να συζητήσει με τον Βρετανό έπειτα από τη μεταξύ τους επαφή, ο Ολλανδός είπε: «Φυσικά και θα μιλήσουμε. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε με τον Νόρις. Είμαι επίσης πολύ ενοχλημένος με την απόδοσή μας στον αγώνα και τα λάθη που κάναμε», πρόσθεσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

H βούλα ήθελε να προκριθεί η Γαλλία

Μετά από ένα ματς… κακοποίηση του ποδοσφαίρου για 120 λεπτά, Πορτογαλία και Γαλλία οδηγήθηκαν στα πέναλτι με την ομάδα...

Στην ίδια κατηγορία