Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Φέτος ο ΠΑΟΚ δε θα κυνηγήσει… Γκαμπαντίνιδες…

Δημοφιλή

Το καλοκαίρι του 2019 ο ΠΑΟΚ πήγε προετοιμασία στην Ολλανδία και σε ένα φιλικό με την Άντερλεχτ, ο τότε προπονητής της και σημερινός προπονητής της Μπάγερν, Βίνσεντ Κομπανί έκανε… παρατήρηση στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, βλέποντάς τους να κυκλοφορούν με καπέλα “CHAMPIONS”.

Ένας άνθρωπος που ήξερε από τίτλους, είχε πει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως αν θέλουν να ξαναπάρουν πρωτάθλημα, θα πρέπει αυτά τα καπέλα ή να τα πετάξουν ή να τα αφήσουν στη ντουλάπα. Αυτά είχαν γίνει πέρσι και πλέον ήμασταν στο… φέτος. Είχε πολύ μεγάλο δίκιο…

Ο ΠΑΟΚ ψήνεται μέσα από τις επιτυχίες του και σχεδόν έχουμε ξεχάσει ότι πριν από ένα μήνα πανηγύριζε το πρωτάθλημα. Η σελίδα έχει γυρίσει και πλέον πάει για άλλα.

Το μόνο που έμεινε στον ΠΑΟΚ από την περσινή υπέροχη σεζόν, είναι η ομάδα! Ο ΠΑΟΚ έχει σήμερα μια ΕΤΟΙΜΗ ομάδα να μπει και να παίξει. Είναι εκτός ο Μεϊτέ, αλλά ήρθε ο Καμαρά, μια επιλογή πρώτης γραμμής, δεν έχει κλείσει ακόμη ο Κεντζιόρα, αλλά το περίφημο γκρουπ του Λουτσέσκου, είναι φέτος έτοιμο.

Σε συνδυασμό με το “λουκουμάκι” της κλήρωσης (Μπόρατς και Εγνατία δεν μπορούν να προβληματίσουν μια ΣΟΒΑΡΗ ομάδα), ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του και χωρίς καμία πίεση.

Σήμερα που μιλάμε ο ΠΑΟΚ δεν καίγεται για μεταγραφές, όπως καίγονταν πέρσι. Ξέρει τις βασικές του ανάγκες, για να γίνει ακόμη πιο δυνατός και ξέρει ότι έχει το χρόνο τις καλύψει. Φέτος δε θα κυνηγήσει… Γκαμπαντίνιδες…

Και στην πορεία, θα διαπιστώσουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι αυτό, ενόψει της νέας απαιτητικής χρονιάς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εισιτήρια διαρκείας: Το δέλεαρ της Ευρώπης κι η σύγκριση με τους άλλους

Ακριβότερα κατά σχεδόν 13% σε σχέση με πέρσι, αλλά με τα ευρωπαϊκά ματς της φάσης του league stage (που...

Στην ίδια κατηγορία