Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Φιλικό συμπερασμάτων για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Πριν την πρώτη επίσημη αγωνιστική του υποχρέωση στο Champions League το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ «έκλεισε» φιλική αναμέτρηση με τη Λιουμποτέν την Τρίτη 6 Αυγούστου και ώρα 18:00 ενόσω συνεχίζει την προετοιμασία του για την Ευρώπη προκειμένου να εξάγει συμπεράσματα αναφορικά με την ετοιμότητα του αγωνιστικού τμήματος.

Από πλευράς ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του επισημαίνεται χαρακτηριστικά πως: «Σε υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των «Ισόβιων Πρωταθλητριών» για τους αγώνες του Champions League, προγραμματίζοντας και το πρώτο επίσημο φιλικό.

Οι νταμπλούχες Ελλάδος, θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Σκοπίων, Λιουμποτέν, την Τρίτη 6 Αυγούστου και ώρα 18:00, στο Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ, στη Νέα Μεσημβρία. Έτσι, ο Θαλής Θεοδωρίδης θα βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα, σχετικά με το ρόστερ της νέας σεζόν, αλλά και για όσα έχει δουλέψει, μαζί το τεχνικό τιμ, αυτό το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

O Έρικσεν μίλησε για τη… χυλόπιτα στη Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι προσέγγισε το καλοκαίρι τον Κρίστιαν Ερικσεν, αλλά ο Δανός μέσος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να παίξει στην...

Στην ίδια κατηγορία