Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Formula 1: Τράκαρε ο Λεκλέρ

Δημοφιλή

Ο οδηγός της Scuderia Ferrari στη δεύτερη περίοδο δοκιμών της Formula 1 στο Χανγκαρόρινγκ, έφυγε από το δρόμο και προσέκρουσε στις διαφημιστικές πινακίδες.

Tο Grand Prix Ουγγαρίας για τον Σαρλ Λεκλέρ δεν εξελίσσετε καλά. Ο οδηγός της Scuderia Ferrari προκάλεσε τη διακοπή του FP2 στην πίστα του Χανγκαρόρινγκ στο 19ο λεπτό, έπειτα από έξοδο που είχε στη στροφή 4.

Ο Λεκλέρ στον πιο γρήγορο γύρο του με τη μεσαία γόμα ελαστικών και στην προσπάθεια του να βελτιώσει το χρόνο του έφυγε από το δρόμο. Σε εκείνο το σημείο ήταν στη 10η θέση και σημείωσε προσωπικό ταχύτερο πέρασμα στον πρώτο τομέα της πίστας όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Ο Μονεγάσκος οδηγός πάτησε πάνω στο κερμπ, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και προσέκρουσε με περισσότερα από 200 χλμ/ώρα στις προστατευτικές μπαριέρες.

Η ζημιά που έκανε στο μονοθέσιό του ήταν τέτοια που δεν μπόρεσε να επιστρέψει στα pits. Ο Λεκλέρ βγήκε από το μονοθέσιο δίχως κάποιον τραυματισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία