Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Φουλ της τακτικής

Με τα γνωστά προβλήματα συνεχίζεται ο κύκλος προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη (29.09) κατόπιν της ευρωπαϊκής πρεμιέρας κόντρα στη Γαλατασαράι για το League Phase του UEFA Europa League δεδομένου πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπράντον Τόμας-Αντώνη Τσιφτσή, με τον πρώτο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και τον δεύτερο να υποβάλλεται σε θεραπεία.

Δύο μέρες πριν το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» στο γήπεδο Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα δίνει έμφαση στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης πριν υποδεχθεί τη Στεάουα Βουκουρεστίου για το League Phase του UEFA Europa League. «Οι παίκτες δούλεψαν στο τακτικό κομμάτι μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ έπαιξαν και δίτερμα υψηλής έντασης», επισημάνθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη αναφορά της, με το «ραντεβού» στις προπονήσεις να ανανεώνεται για την αυριανή (28.09) μέρα.

Αφορμή δοθείσης από το τελευταίο δείγμα «γραφής» του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το στίγμα των σκέψεών του κάνοντας λόγο για την πιο ισορροπημένη και συνάμα καλύτερη ομάδα στη 12ετή παρουσία του στον Δικέφαλο, επισημαίνοντας ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τους κιτρινόμαυρους ότι «θέλω να δω την ομάδα να παίζει με τον χαρακτήρα που έχει δείξει, με αυτοπεποίθηση και ένταση. Να θυμάστε τις ιδιαιτερότητες αυτού του αγώνα και να αφήσετε το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης πίσω σας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Δεν ξέχασε τον Σβαμπ ο Ντάντας (pic)

Την τιμητική του είχε ο Στέφαν Σβαμπ που γιόρτασε τα γενέθλιά του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας χωρίς...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version