Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Φρίντεκ: «Θέλουμε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Για το επερχόμενο ΠΑΟΚ- Άρης τοποθετήθηκε ο Μάρτιν Φρίντεκ, που αποτελεί καλοκαιρινή μεταγραφή των «κιτρινόμαυρων», με τον Τσέχο μπακ να υπογραμμίζει ότι του έχουν μιλήσει για τη σημασία αυτού του παιχνιδιού, και πως θέλει τη νίκη.

Όπως ανέφερε:

«Φυσικά! Μού έχουν μιλήσει για τη σημασία αυτού του ντέρμπι. Κατανοώ ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να νικήσουμε! Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για την ομάδα μας και για εμένα προσωπικά, γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι».

Για το τι περιμένει στην Τούμπα:

«Περιμένω ότι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα υπάρχει μια θερμή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Έχω παίξει σε τέτοια παιχνίδια και στην Τσεχία, μεταξύ Σπάρτα Πράγας και Σλάβια Πράγας. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους οπαδούς. Το ίδιο, όμως, ισχύει και για εμάς, τους παίκτες των δύο ομάδων».

Για το πως πρέπει να λειτουργήσει η ομάδα του:

«Είναι λίγο δύσκολο να πω ακριβώς πώς πρέπει να λειτουργήσουμε. Πρωτίστως, χρειάζεται να έχουμε 100% συγκέντρωση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Από εκεί και πέρα, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο FIBA Europe Cup

Τις ημέρες και ώρες των αναμετρήσεων που θα δώσει στο FIBA Europe Cup έμαθε η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ,...

Στην ίδια κατηγορία