Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γεμάτη η «φαρέτρα» Ράζβαν για Μάλμε

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με τον κύκλο προετοιμασίας που «άνοιξε» ενόψει της πρωταρχικής συνάντησης με Μάλμε (06.08), ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει στη διάθεση όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα και ως εκ τούτου καταστρώνει τα πλάνα του με γεμάτη φαρέτρα. Όπως και κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα, έτσι και κόντρα στη Μάλμε στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League άπαντες φαντάζουν ετοιμοπόλεμοι για ακόμη μία ευρωπαϊκή «μάχη».

«Το ιατρικό δελτίο παραμένει λευκό καθώς δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα από το παιχνίδι στη Βοσνία, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για να καταστρώσει τα πλάνα του για την επικείμενη μάχη στη Σουηδία», επισημάνθηκε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην επίσημη αναφορά της που ευτυχεί να έχει στη διάθεση όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για την επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης στη Σουηδία.

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως οι Φέντορ Τσάλοφ και Σόλα Σορετίρε (σ.σ δεν έχει συμπεριληφθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ) σημείωσαν το πρώτο τους προπονητικό… ντεμπούτο στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας κατόπιν της επισημοποίησης των μεταγραφών τους στον Δικέφαλο και του μονοήμερου ρεπό που χορήγησε ο Ρουμάνος τεχνικός μετά την επαναληπτική αναμέτρηση της Βοσνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version