Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Γεμάτο το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ξανά στο γήπεδο επέστρεψε ο ΠΑΟΚ μετά το απαραίτητο τριήμερο ρεπό που δόθηκε στο αγωνιστικό τμήμα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην έχει στη διάθεση τους τους Μπάμπα, Ότο, Τσιφτσή, Ζίβκοβιτς και Μπράντον. Παράλληλα, ο Δικέφαλος ενημέρωσε επίσημα πως ο Ντόμινικ Κοτάρσκι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από τις ενοχλήσεις που ένιωσε στην πλάτη, κατά την προετοιμασία της Εθνικής Κροατίας.

Αναλυτικά από την ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Μετά το απαραίτητο ρεπό των προηγούμενων ημερών, προκειμένου να καθαρίσει το μυαλό και να γεμίσουν οι μπαταρίες, οι παίκτες του Δικεφάλου, εκτός από τους διεθνείς, επέστρεψαν στις προπονήσεις και έπιασαν δουλειά ενόψει επανέναρξης. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν μερικές παρτίδες rondo και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στην επιθετική τακτική και τελειώματα.

Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Οι Μπάμπα και Όττο έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα, λόγω κάποιων ενοχλήσεων, ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε θεραπεία, όπως κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ ο Μπράντον Τόμας έκανε ατομικό στο γήπεδο.

Τέλος ο Ντόμινικ Κοτάρσκι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην πλάτη κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Εθνικής Κροατίας κι αποφασίστηκε να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή (11.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αυξημένες οι εντάσεις στον ΠΑΟΚ Β (video)

Ο ΠΑΟΚ Β ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής της Super League 2 με τον...

Στην ίδια κατηγορία