Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γεμίζει μόνο με ΠΑΟΚτσήδες η Τούμπα κόντρα στην Μάλμε; (pic)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού του Champions League με τη Μάλμε στη Σουηδία, με τους φίλους του γηπεδούχων να τοποθετούνται ωστόσο για τη ρεβάνς της Τούμπας, που είναι προγραμματισμένη για τις 13 Αυγούστου, στις 20:30.

Όπως προκύπτει από την ενημέρωση του επίσημου συνδέσμου υποστηρικτών της σουηδικής ομάδας δεν θα διοργανωθεί οργανωμένο ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη, ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού, λόγω του υψηλού κόστους του ταξιδιού.

Χαρακτηριστικά, οι οπαδοί της Μάλμε αναφέρουν:

«Σχετικά με το εκτός έδρας παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Έχουμε εξετάσει τις πτήσεις πριν από τον προκριματικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το κόστος είναι πολύ υψηλό για να είναι οικονομικά βιώσιμο.

Θα συνεχίζουμε να εξετάζουμε τις πιθανότητες για ταξίδια στους επόμενους προκριματικούς αγώνες και σε αυτούς της φάσης των ομίλων».

Υπενθυμίζεται ότι αναφορικά με το πρώτο παιχνίδι, για το οποίο έχει εξασφαλίσει και ο Δικέφαλος εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του, η Μάλμε έχει πουλήσει πάνω από τα μισά εισιτήρια, και αναμένεται να υποδεχθεί τους Πρωταθλητές Ελλάδας σε ένα γεμάτο γήπεδο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία