Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γεντβάι: «Θέλουμε νίκη αποδείξεων με ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Παίρνοντας τη σκυτάλη μετά τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο που παραχώρησε συνέντευξη στη NOVA αναφορικά με το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League μεταξύ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού, ο Τιν Γέντβαϊ αναφέρθηκε στη δυσκολία που κρύβει η σημερινή (15.09) αγωνιστική υποχρέωση των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη.

Όσα τόνισε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και το τι περιμένει: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως πάντα στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζουμε τι περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς και εκείνος από εμάς. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι να παρακολουθήσει κανείς με επιθετικό ποδόσφαιρο. Η προτεραιότητά μας βεβαίως είναι η νίκη, είχαμε δύο εβδομάδες στη διάθεσή μας για προετοιμασία και νομίζω ότι θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας».

Παράλληλα, ο Κροάτης αμυντικός του Παναθηναϊκού στάθηκε και στο διάστημα της διακοπής του ελληνικού πρωταθλήματος δεδομένων των αγωνιστικών υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι «αυτές οι δύο εβδομάδες μας ωφέλησαν, ξεκουραστήκαμε αρκετά μετά από ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και πλέον είμαστε πανέτοιμοι και με σωστή προσέγγιση για τον αγώνα της Κυριακής. Έτσι, βρισκόμαστε στο καλύτερο timing για να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και να αποδείξουμε σε εμάς ότι το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ήταν μία σύμπτωση νικώντας τον ΠΑΟΚ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία