Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

«Γι’ αυτό πήγε στον ΠΑΟΚ ο αδερφός μου»

Δημοφιλή

Για την μεταγραφή του Φέντορ Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ μίλησε σε ΜΜΕ της Ρωσίας ο αδερφός του επιθετικού του Δικεφάλου, Ντάνιλ, υπογραμμίζοντας τους λόγους που ο Φέντορ αποφάσισε να αφήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μάντσεστερ στο Ολντ Τράφορντ:

«Ναι, Θα παίξει στο «Ολντ Τράφορντ» τον Νοέμβριο. Ναι, αυτό είναι κάτι νέο, ακατανόητο – και η αλλαγή του περιβάλλοντος είναι δύσκολη. Αλλά είναι ωραίο όταν ένα άτομο έχει ένα όνειρο – να παίξει με τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο».

Για την απόφαση του αδερφού του να αφήσει τη ΤΣΣΚΑ για τον ΠΑΟΚ:

«Βλέπει το Champions League, είναι κοντά σε αυτό. Θέλει να ζήσει ξανά τις αισθήσεις από αυτήν την εμπειρία. Έκανε ένα βήμα προς αυτό, πηγαίνοντας στον ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω ότι οι συνθήκες για τον «Φέντια» στην Ελλάδα είναι καλύτερες από ό,τι στην ΤΣΣΚΑ, ωστόσο αυτή η απόφαση του να πάει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ δίνει το παράδειγμα για άλλους. Η λογική απόφαση θα έπρεπε να ήταν τελείως διαφορετική και να μείνει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά ο Φέντορ δεν θέλει να αποκλίνει από το μονοπάτι του. Πιστεύω ότι θα φτάσει ψηλά και θέλω να πιστέψουν όλοι σε αυτόν».

Για τα όνειρα του Φέντορ:

«Φανταστείτε πως όταν ονειρεύεστε κάτι, θέλετε υποστήριξη για να το πετύχετε. Το να δίνεις στους ανθρώπους συναισθήματα, να δείχνεις ότι η πραγματοποίηση των ονείρων τους είναι αληθινή αξίζει πολλά. Από παιδί, ξέρω πώς ο «Φέντια» αγαπά το ποδόσφαιρο, την ΤΣΣΚΑ – και θα συνεχίσει να την αγαπά. Άλλωστε, πέρασε 20 χρόνια εκεί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους πριν το ΠΑΟΚ-Άρης

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην έδρα του το απόγευμα της Κυριακής (29/9, 20:30) τον Άρη και αρκετός κόσμος ετοιμάζεται να...

Στην ίδια κατηγορία