Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Για ακόμη μια νίκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ιωνικό

Μετά από μία εβδομάδα ο ΠΑΟΚ mateco επιστρέφει στο Παλατάκι, καθώς σήμερα (29/10, 19:15) αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 4ης «στροφής» της Basket League. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη δεν είχε ευρωπαϊκή αγωνιστική υποχρέωση μεσοβδόμαδα και επικεντρώθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα.

Μοναδικό ερωτηματικό ήταν ο Τζέιλεν Χαντς για το «ασπρόμαυρο» ρόστερ, διότι ο Αμερικανός γκαρντ είχε υποστεί διάστρεμμα στο ματς με το Λαύριο και έχασε αρκετές προπονήσεις.

Παρόλα αυτά, χθες (28/10) προπονήθηκε κανονικά και τίθεται εκ νέου στη διάθεση του Έλληνα κόουτς. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από νίκη στο Λαύριο με 70-75 και πλέον ψάχνει την τρίτη συναπτή νίκη του στο πρωτάθλημα και την τέταρτη σε όλες τις διοργανώσεις.

Στον αντίποδα, ο Κώστας Μέξας έχει μόνο ένα ερωτηματικό για την επικείμενη αναμέτρηση, καθώς η συμμετοχή του Ντιέγκο Καπελάν θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, με τις πιθανότητες, βέβαια, να είναι εις βάρος του Καναδού γκαρντ.



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version