Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Για την ισοφάριση με τον κόσμο του ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Κρίσιμο αγώνα έχει σήμερα (7/6) ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος αντιμετωπίζει το Περιστέρι στο κλειστό της Πυλαίας στο πλαίσιο τυο Game 2 των μικρών τελικών της Basket League. Ο Δικέφαλος ήταν μαχητικός στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο η έλλειψη συγκέντρωσης και η δυσκολίας στο σκοράρισμα στα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν καθοριστικά για να χάσει.

Πλέον, στοχεύει στην ισοφάριση της σειράς στην έδρα του, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες (6/6) χωρίς απρόοπτα, με τον κόουτς Τακιανό να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του ρόστερ.

«Το Περιστέρι είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, αλλά παίζουμε στο γήπεδό μας, θέλουμε να είναι ο κόσμος στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε, να ισοφαρίσουμε την σειρά και να συνεχίσουμε να διεκδικούμε την 3η θέση», είπε μεταξύ άλλων ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco, Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Άπαντες στην ομάδα έχουν θέσει ως στόχο την τρίτη θέση, θέλοντας να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα. Η σημερινή αναμέτρηση θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια των μικρών τελικών. Αξίζει να σημειωθεί πως το Περιστέρι έχει το απόλυτο απέναντι στον Δικέφαλο, με τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί την πρώτη του νίκη τη φετινή σεζόν απέναντι στους παίκτες του Βασίλη Σπανούλη.



Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις μια φανέλα Μπακαγιόκο

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία