Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Για την υπέρβαση στο Βίλνιους

Δημοφιλή

Σημαντικό αγώνα έχει σήμερα (3/1, 19:30) ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος αντιμετωπίζει την Ρίτας Βίλνιους στην Λιθουανία για το πρώτο ματς της σειράς των Play in του Basketball Champions League. Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Δικεφάλου, ενώ οι απουσίες αυξήθηκαν λίγο πριν την αναχώρηση των «ασπρόμαυρων» για την Λιθουανία.

Τέσσερις απουσίες θα έχει σήμερα ο ΠΑΟΚ, καθώς νοκ άουτ τέθηκαν οι Νέιτ Ρένφρο, Γιώργος Καμπερίδης, Διαμαντής Σλαφτσάκης και Θοδωρής Κωνσταντινίδης. Έτσι, λοιπόν, ο Δικέφαλος έχει πολλές και σημαντικές απουσίες, οι οποίες θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο το έργο του.

Για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε σε αποστολή ευρωπαϊκού αγώνα ο 17χρονος Στράτος Καλλιοντζής, που κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη νεανική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Λυκογιάννη προέρχεται από δύο μεγάλα διπλά σε Ευρώπη και Ελλάδα και πλέον ψάχνει το βήμα παραπάνω στο Basketball Champions League.


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία