Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Για το 2Χ2 στο σπίτι του

Δημοφιλή

Για την 2η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρα 15:00, τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

Ο Δικέφαλος μπήκε με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Χάντμπολ γυναικών, επικρατώντας στο Καματερό του τοπικού ΓΑΣ με 19-39.

Απέναντί του, ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, μία ομάδα με διαφορετικούς στόχους από αυτούς του ΠΑΟΚ, η οποία την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε από το Πανόραμα με 16-42.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, η Πένυ Αργυροπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την φετινή σεζόν, θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών. Μία ομάδα με αρκετά νεανικό ρόστερ, το οποίο θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό. Είναι ένας αγώνας ο οποίος απαιτεί πολύ συγκέντρωση, ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο είναι η νίκη, ερχόμενη όμως από μία εμφάνιση αντάξια των δυνατοτήτων μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αποκάλυψη για το ηλεκτρικό Peugeot E-408

Κάθε άλλο παρά έκπληξη αποτελεί η προσθήκη της αμιγώς ηλεκτρικής εκδοχής με τον κωδικό «E-408» που έρχεται να ολοκληρώσει...

Στην ίδια κατηγορία