Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Για το διπλό στη Νέα Φιλαδέλφεια ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ένα ακόμη ντέρμπι έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην Αθήνα σήμερα (30/10, 19:30) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Ο Δικέφαλος προέρχεται από την ισοπαλία με 2-2 στο γήπεδο της Τούμπας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και πλέον ψάχνει αντίδραση στο σημερινό ντέρμπι. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες των Τσαούση, Λύρατζη και Ζίβκοβιτς, οι οποίοι τέθηκαν νοκ άουτ μετά τον αγώνα κόντρα στον Αρκάδες.

Στην αποστολή, παρόλα αυτά, επιστρέφει ο Ράφα Σοάρες, έπειτα από την αναμέτρηση με τη Λέφσκι Σόφιας τον Ιούλιο του 2022. Στον αντίποδα, η ΑΕΚ έρχεται από ένα σερί πέντε νικών στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη τη νίκη επί του Λεβαδειακού με 0-2.

Όσον αφορά την αποστολή των «κιτρινόμαυρων», ο Ματίας Αλμέιδα συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους αμφίβολους παίκτες, που είχαν θέματα τραυματισμών. Εντός αποστολής για την αθηναϊκή ομάδα είναι οι Ιρανοί Χατζισαφί, Μοχαμάντι, αλλά και ο Αμραμπάτ. Αντίθετα, ο Στάνκοβιτς δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Αλμέιδα, ο οποίος είχε ενόχληση στον μηρό κι έμεινε εκτός.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ράφα Σοάρες, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Γκορντεζιάνι

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Για το ντέρμπι η ΚΕΔ όρισε τον Πολωνό Ντάνιελ Στεφάνσκι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Νταβίντ Γκολίς και Μιχάλ Ομπούκοβιτς. Τέταρτος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιάυτης του συνδέσμου Άρτας. Στο VAR θα είναι ο επίσης Πολωνός Πάβελ Μάλεκ, με βοηθό τον Ρέινχαρντ Μπουξμπάουμ του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.



Τελευταία νέα

«Χαμός» στη Στεάουα για ΠΑΟΚ

Έντονος ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του φίλαθλου κοινού της Στεάουα Βουκουρεστίου ενόψει της ευρωπαϊκής «μάχης» με τον ΠΑΟΚ στην...

Στην ίδια κατηγορία