Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Για το διπλό στη Νέα Φιλαδέλφεια ο ΠΑΟΚ!

Ένα ακόμη ντέρμπι έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην Αθήνα σήμερα (30/10, 19:30) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Ο Δικέφαλος προέρχεται από την ισοπαλία με 2-2 στο γήπεδο της Τούμπας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και πλέον ψάχνει αντίδραση στο σημερινό ντέρμπι. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες των Τσαούση, Λύρατζη και Ζίβκοβιτς, οι οποίοι τέθηκαν νοκ άουτ μετά τον αγώνα κόντρα στον Αρκάδες.

Στην αποστολή, παρόλα αυτά, επιστρέφει ο Ράφα Σοάρες, έπειτα από την αναμέτρηση με τη Λέφσκι Σόφιας τον Ιούλιο του 2022. Στον αντίποδα, η ΑΕΚ έρχεται από ένα σερί πέντε νικών στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη τη νίκη επί του Λεβαδειακού με 0-2.

Όσον αφορά την αποστολή των «κιτρινόμαυρων», ο Ματίας Αλμέιδα συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους αμφίβολους παίκτες, που είχαν θέματα τραυματισμών. Εντός αποστολής για την αθηναϊκή ομάδα είναι οι Ιρανοί Χατζισαφί, Μοχαμάντι, αλλά και ο Αμραμπάτ. Αντίθετα, ο Στάνκοβιτς δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Αλμέιδα, ο οποίος είχε ενόχληση στον μηρό κι έμεινε εκτός.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ράφα Σοάρες, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Γκορντεζιάνι

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Για το ντέρμπι η ΚΕΔ όρισε τον Πολωνό Ντάνιελ Στεφάνσκι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Νταβίντ Γκολίς και Μιχάλ Ομπούκοβιτς. Τέταρτος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιάυτης του συνδέσμου Άρτας. Στο VAR θα είναι ο επίσης Πολωνός Πάβελ Μάλεκ, με βοηθό τον Ρέινχαρντ Μπουξμπάουμ του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version