Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Για το διπλό στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Εμβόλιμη αγωνιστική έχει σήμερα (28/12, 15:00) η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, η οποία ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Πρωτέα Βούλας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1.

Ο Δικέφαλος «ανοίγει» τις υποχρεώσεις του για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, με εκτός έδρας παιχνίδι, θέλοντας παράλληλα να αποχαιρετήσει το 2022 με μία σημαντική νίκη, η οποία θα τον φέρει στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Στον αντίποδα, ο Πρωτέας Βούλας, μετά το σημαντικό διπλό του στα Χανιά, μετράει τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, και βρίσκεται στην έβδομη θέση με 15 βαθμούς.

Οι δηλώσεις του προπονητή, Άγγελου Αγγελίδη, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι για το 2022, και παράλληλα το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου. Πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ο Πρωτέας είναι μία δυνατή ομάδα, έχει ένα καλό σύνολο Ελληνίδων παικτριών και με τις ξένες που έχει ανεβαίνει ακόμα περισσότερο το επίπεδο του. Μία παραδοσιακή δύναμη της Ελλάδος, με καλές ακαδημίες. Εμείς πάμε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, να γυρίσουμε στις νίκες, να δώσουμε το 100% στο γήπεδο, να παλέψουμε για τα πάντα, έτσι ώστε να κλείσουμε με όμορφο τρόπο το 2022!».


Τελευταία νέα

Καραπαπάς για ΑΕΚ – Βόλος: «Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιο είναι;»

Θέση για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο ΑΕΚ - Βόλος πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς,...

Στην ίδια κατηγορία