Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιατί ο Λουτσέσκου θέλει τον Καμαρά

Ο ΠΑΟΚ θέλει να «αναβαθμίσει» τη μεσαία γραμμή του και στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής επιδιώκει να κλείσει τον Μαντί Καμαρά.

Ο Αφρικανός μέσος με καταγωγή από τη Γουινέα είχε φέτος 29 συμμετοχές (17 για το πρωτάθλημα, 10 για την Ευρώπη και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας) και μετά το χαμένο πέναλτι με τον Παναθηναϊκό έμεινε εκτός ομάδας, καθώς θεωρήθηκε «ξένο σώμα» για το σύλλογο.

Είχε αποκτηθεί πριν από έξι χρόνια από τον Ολυμπιακό με ελάχιστα χρήματα από την Αζαξιό και κατέκτησε τρία πρωταθλήματα (2020, 2021, 2022) και ένα κύπελλο (2020) με τους Πειραιώτες.

Πριν από δύο χρόνια πήγε δανεικός στη Ρόμα, έμεινε μια σεζόν και επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους», απ’ τους οποίους μένει ελεύθερος.

Από την πλευρά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εκτιμά ότι ο Μαντί Καμαρά μαζί με τον Σουαλιό Μεϊτέ (την απόκτηση του οποίου ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται με την Μπενφίκα) μπορεί να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίδυμο στη μεσαία γραμμή με δύο διαφορετικού τύπου χαφ.

Οσο για τον Καμαρά, που μέτρησε συνολικά 210 συμμετοχές με 20 γκολ και 14 ασίστ στα πέντε χρόνια που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα, ελκύεται από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, διεκδικώντας την πρόκρισή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version