Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει ποτέ να παίξει στην κορυφαία διοργάνωση

Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν, λένε, να διαχειριστούν τον αποκλεισμό από τη Μάλμε. Που ήρθε με σκληρό τρόπο και σίγουρα χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και εντός ομάδας και στον περίγυρο.

Βέβαια νομίζω πως η κουβέντα που θα πρέπει να ανοίξει στον ΠΑΟΚ είναι λίγο πιο σύνθετη και θα πρέπει να οδηγήσει σε συμπεράσματα που θα δώσουν και τις λύσεις.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, απέτυχε να ζήσει για ακόμη μία φορά την μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση. Το επιχείρησε οχτώ φορές, απέτυχε σε όλες. Τυχαίο; Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, δεν είναι τυχαίο. Τυχαίο θα ήταν αν ο ΠΑΟΚ έφτανε μέχρι το τέλος.

Αλήθεια, ποια είναι η απάντηση στο ερώτημα “έχει ο ΠΑΟΚ την υποδομή να ανταποκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ”; Έχει το οργανόγραμμα, τη δομή, τα στελέχη που μπορούν να δομήσουν μία ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ;

Όταν λοιπόν όσοι είναι μέσα στον ΠΑΟΚ ως στελέχη, με τον Ιβάν πρώτο, αναλύσουν το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται, τότε θα κατανοήσουν όλοι το γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει ποτέ να παίξει στη κορυφαία διοργάνωση.

Υπάρχει ένας CEO και τρέχει το μαγαζί. Ποια είναι η βοήθεια που της παρέχουν τα στελέχη της διοίκησης; Με ποια κριτήρια βρίσκονται σε αυτή;

Ποδοσφαιρικό τμήμα. Υπάρχει τεχνικός διευθυντής πλέον. Είναι ο απόλυτος προϊστάμενος του μαγαζιού ή κολλάει σε παθογένειες; Μπορεί ο προϊστάμενος του τμήματος να απολύσει κάποιον γιατί τον θεωρεί ανίκανο πχ ή θα πρέπει να τον παντρευτεί γιατί… έτσι.

Συζητήστε λοιπόν και πείτε μας και εμάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version