Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιατί ο ΠΑΟΚ έπραξε σοφά και πήρε τον Τισουντάλι

Η μεταγραφή του Ταρίκ Τισουντάλι είναι από αυτές που δεν φοβάσαι. Θυμάμαι όταν παίξαμε με τη Γάνδη, ήταν το νούμερο ένα σημείο αναφοράς της και η αλήθεια είναι πως επιβεβαιώθηκε στο χορτάρι. Ήταν με διαφορά ό,τι πιο επικίνδυνο είχαν οι Βέλγοι και αυτό δεν το ξεχνάω.

Όταν στις αρχές του καλοκαιριού κατάλαβα πως είναι στις λίστες του ΠΑΟΚ, κάθισα και τον παρακολούθησα για αρκετή ώρα και σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού του. Και σίγουρα ξεχώρισα κάποια στοιχεία.

Αυτό που μου έκανε αρχικά εντύπωση, είναι πως δεν καταλαβαίνεις ποια είναι η φυσική του θέση. Είναι από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που ανταποκρίνονται εξίσου καλά παίζοντας ως αριστερός μεσοεπιθετικός ή ως επιθετικός κορυφής. Εξαιρετικά σπάνιο.

Το δεύτερο πολύ σημαντικό είναι πως αποδίδει ως επιθετικός καλά γιατί έχει μάθει να παίζει τη θέση κρύβοντας τις αδυναμίες του. Πατάει πάνω στη καλή του τεχνική, χαμηλώνει σωστά, φεύγει πολύ έξυπνα στους χώρους, από το παιχνίδι του καταλαβαίνεις πως διαθέτει πολύ υψηλό ποδοσφαιρικό IQ.

Τα νούμερά του είναι συγκλονιστικά. Παίζει για να σου κάνει κακό, δεν χαρίζεται. Και δεν είναι νούμερα που είχε πριν πέντε και έξι χρόνια. Είναι νούμερα που είχε πέρυσι πχ με 21 γκολ και 12 ασίστ.

Ο Μαροκινός θα δώσει πολλές λύσεις στον ΠΑΟΚ και για αυτό είμαι σίγουρος αρκεί βέβαια να έχει την υγεία του. Προφανώς είναι ένα παιδί που θα έρθει σε μεσογειακή ομάδα για πρώτη φορά στη ζωή του, όμως δεν είναι τύπος που δεν θα προσαρμοστεί. Όπου έπαιξε, απέδωσε. Και ο ΠΑΟΚ σοφά έπραξε και τον έφερε στη Θεσσαλονίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version