Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Γιατί ο ΠΑΟΚ βρίσκεται έστω… μισό βήμα μπροστά στον εγχώριο ανταγωνισμό

Το ποδόσφαιρο θέλει ολιστική προσέγγιση. Δεν αρκεί μόνο να βλέπεις τι κάνεις εσύ, αλλά που βρίσκεται ο ανταγωνισμός. Πως κινείται, τι προθέσεις έχει, τι όραμα, τι δυναμική.

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ προσπαθεί μεθοδικά να κρατήσει αναλλοίωτο τον κορμό του, στον εγχώριο ανταγωνισμό επικρατεί αναβρασμός, ανασφάλεια, άγχος.

Η αιφνιδιαστική αποχώρηση του Δημήτρη Μελισσανίδη από την κορυφή της διοικητικής πυραμίδας της ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι θα φέρει τριγμούς, κλυδωνισμούς, ανασφάλεια. Μέχρι ο νέος ιδιοκτήτης να βρει τον βηματισμό του, η Ένωση χάνει κεκτημένα ετών, καλείται να αναπροσαρμόσει το modus operandi της.

Ο Παναθηναϊκός δεν άλλαξε ιδιοκτήτη, αλλά προπονητή. Και το βιογραφικό του Ντιέγκο Αλόνσο μιλάει για έναν προπονητή με μόλις 14 παιχνίδια στην Ευρώπη, χωρίς κάποιο εγχώριο πρωτάθλημα στις χώρες που δούλεψε (και δεν ήταν και λίγες), δίχως κάποια εμφανή ποδοσφαιρική φιλοσοφία.

Κι ο Ολυμπιακός καλείται να βρει λύση σε ένα σωρό ανοιχτά ζητήματα που ενδεχομένως να τον αφήσουν δίχως κάποιους από τους στυλοβάτες της περσινής χρονιάς (Κάρμο, Ελ-Κααμπί, Ποντένσε, Όρτα, Μασούρας).

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ μοιάζει μισό βηματάκι μπροστά. Αρκεί να διατηρήσει τον ίδιο σταθερό βηματισμό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version