Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γίνεται και πρωταθλητισμός και καθιέρωση νέων παικτών;

Πόσες φορές δε γράψαμε γι΄ αυτό το θέμα…  Μας απασχολεί εδώ και χρόνια αυτή η ίδια ερώτηση: «Μπορεί μία ομάδα και ειδικά ο ΠΑΟΚ να κάνει πρωταθλητισμό ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει ή καθιερώνει και νέους παίκτες;»

Όλοι έχουν την άποψή τους, όλοι είχαν επιχειρήματα και φυσικά μας απασχολούσε η γνώμη των ειδικών, των υπευθύνων. Ό, τι και αν ειπώθηκε, εκ των πραγμάτων ο ΠΑΟΚ απέδειξε μέσα στο γήπεδο ότι μπορεί, όχι μόνο να διεκδικήσει αλλά και να κατακτήσει το πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό μας πρωτάθλημα, έχοντας πλέον ως πρωταγωνιστές τους Κουλιεράκη, Κωνσταντέλια, Κοτάρσκι και μέλη της ομάδας άλλους νεαρούς από τις ακαδημίες του, όπως και ο Τζίμας.

Προχθές ο Λουτσέσκου μίλησε για ένα θαύμα! Κατά πάσα πιθανότητα εννοούσε ότι ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα μαζί και με τους νέους παίκτες πρωταγωνιστές κι ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει συνέχεια, είναι κάτι πολύ δύσκολο. Εξήγησε επίσης ότι ειδικά οι Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας είναι ξεχωριστοί και πολύ σπάνιοι σε σχέση με την ποιότητα που βγάζουν ενώ είναι τόσο μικροί.

Όλα αυτά έχουν να κάνουν σίγουρα και με τα εσωτερικά του ΠΑΟΚ, όπου μία τάση θέλει μεταγραφές νεαρών τύπου Σορετίρε και Γκόμεζ, ενώ η τεχνική ηγεσία επιθυμεί τους έμπειρους, τους έτοιμους, που έχουν και παραστάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version