Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιόνι Οτο στο FORZAONLINE: «Κερδίσαμε σ΄ αυτοπεποίθηση, μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα»

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στην Κωνσταντινούπολη, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από τη Γαλατασαράι, με τον Γιόνι Ότο να αναλύει τις σκέψεις του, μετά τη μεγάλη αναμέτρηση.

Ο Ισπανός μπακ μίλησε στο FORZAONLINE για την ήττα στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του θα έπρεπε να πιστέψει νωρίτερα ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Στην αρχή μας έβαλαν δύσκολα, μας πίεσαν και προσπάθησαν να γεμίσουν την περιοχή μας με αρκετούς παίκτες. Καταφέραμε κι ανταπεξήλθαμε και θεωρώ ότι από τη στιγμή, που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, παίξαμε καλύτερα, ανεβάσαμε την πίεση μας ψηλά και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Τώρα, δεν ξέρω αν θα αξίζαμε κάτι από το παιχνίδι, ίσως μια ισοπαλία ή ακόμα και τη νίκη. Είναι κρίμα το τελικό αποτέλεσμα, γιατί μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και πιστεύω ότι θα γίνει στο μέλλον».

Για το αν ασπάζεται την άποψη του Ράζβαν Λουτσέσκου ότι το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό στην Τούμπα:

«Φυσικά, πάντα προτιμούμε να παίζουμε στο σπίτι μας, με τον κόσμο μας. Θα θέλαμε να παίζουμε όλα τα παιχνίδια μας στην Τούμπα. Εδώ είναι ένα γήπεδο πολύ δύσκολο με μεγάλη πίεση από τους αντίπαλους οπαδούς που ωθεί την ομάδα τους. Εμείς όμως ήρθαμε εδώ και τους αντιμετωπίσαμε στα ίσια, παίξαμε καλά και δώσαμε πολλές μάχες. Ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε παραπάνω από αυτό το παιχνίδι, το παλέψαμε και δώσαμε ό,τι είχαμε. Αν είχαμε στο μυαλό μας από την αρχή ότι μπορούσαμε να πάρουμε παραπάνω πράγματα από το παιχνίδι ίσως να τα καταφέρναμε, γιατί είμαστε μια ομάδα με αρκετή ποιότητα, και μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα».

Για το αν αφήνει κάποιο κέρδος αυτή η αναμέτρηση, παρά την ήττα από τη Γαλατασαράι:

«Νομίζω ότι σίγουρα κερδίσαμε σε αυτοπεποίθηση. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας που μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς  και μας βοηθάει το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι. Πιστεύω όμως ότι αν είχαμε μπει πιστεύοντας ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα, θα είχαμε κερδίσει. Αλλά συνεχίζουμε για τις αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ματσάρες στο Εuropa League

Επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μπεσκίκτας έκανε ο Άγιαξ με το εμφατικό 4-0 στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» επί της Μπεσίκτας...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version