Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιουβέντους-Μίλαν δίνουν «μάχη» για Έλληνα

Δημοφιλή

Στο στόχαστρο τόσο της Γιουβέντους όσο και της Μίλαν βρίσκεται ο νεαρός Έλληνας μεσοεπιθετικός, Χρήστος Παπαδόπουλος, ο οποίος ανήκει στη Τζένοα. Ο Χρήστος Παπαδόπουλος αποχώρησε τον Αύγουστο του 2022 από τον Ηρακλή Λάρισας, προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Η Τζένοα αποφάσισε να επενδύσει στον νεαρό μεσοεπιθετικό, τον οποίο και «χάρισε» στην Κ19 της ομάδας. Αυτή η επιλογή του νεαρού Έλληνα ποδοσφαιριστή αποδείχθηκε τελικά πολύ σωστή, αφού το ταλέντο του προσέλκυσε ουκ ολίγα βλέμματα. Δύο από αυτά ανήκαν στους κορυφαίους συλλόγους της Serie A, αφού Μίλαν και Γιουβέντους ετοιμάζονται να… σφαχτούν για πάρτη του.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, Νικολά Σκίρα, τόσο η «μεγάλη κυρία» όσο και οι «ροσονέρι» χτύπησαν την πόρτα της Τζένοα, προκειμένου να μάθουν πληροφορίες για τον 19χρονο επιθετικό χαφ. Βέβαια, το πλάνο αμφότερων των ομάδων δεν αφορά την πρώτη ομάδα – δεδομένης και της ηλικίας του παίκτη – αλλά τις Β’ ομάδες.

Άλλωστε, ο Χρήστος Παπαδόπουλος δεν αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Τζένοα αλλά στη δεύτερη. Με αυτή, πάντως, τα πάει κάτι παραπάνω από τέλεια, αφού φέτος σε 27 αγώνες αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο ίδιος σημείωσε 11 γκολ και έξι ασίστ. Μάλιστα, ο 19χρονος κλήθηκε και στην πρώτη ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε ωστόσο μόλις τρία λεπτά, στην αναμέτρηση εναντίον της Μίλαν τον Μάιο του 2024.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παπαδόπουλος δεν ενδιαφέρει μόνο τις Μίλαν και Γιουβέντους, αφού ουκ ολίγοι σύλλογοι της Serie B τον έχουν βάλει στο μάτι. Συγκεκριμένα, η Σπέτσια, η Ρετζιάνα, η Γιούβε Στάμπια και η Μαντόβα φαίνεται πως έχουν εκδηλώσει επίσης ενδιαφέρον, θεωρώντας πως αξίζει να επενδύσουν στο νεαρό ελληνόπουλο. Πάντως, όπως μεταφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕγια την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει επίσημη πρόταση. Ο Παπαδόπουλος αποκτήθηκε στη 1 Αυγούστου του 2022 από τη Τζένοα, η οποία τον πήρε δίχως να δαπανήσει χρήματα σύμφωνα με το Transfermarkt. Ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία