Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκαγκάτσης: «Η πρόταση της UEFA για ΚΕΔ ξεπέρασε κάθε προσδοκία»

Δημοφιλή

Πλήρη σύμπνοια από τους εκπροσώπους της Σούπερ Λιγκ στην τριάδα Λανουά, Βαλέρι, Φερνάντες για τη στελέχωση της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Εκτός ΕΠΟ τα γραφεία της. Με τους καλύτερους οιωνούς όσον αφορά τη διαιτησία ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Η ΟΥΕΦΑ πρότεινε για τη στελέχωση της νέας ΚΕΔ τριάδα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία) κάνοντας τον Μάκη Γκαγκάτση στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που είναι σε εξέλιξη να επισημάνει ότι η σύνθεση ξεπέρασε οποιαδήποτε προσδοκία.

Τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, μάλιστα, συνεχάρησαν το νέο πρόεδρο της ΕΠΟ για τους χειρισμούς του στο θέμα της νέας Επιτροπής Διαιτησίας, καθώς κατά γενική ομολογία η πρόταση της UEFA περιλαμβάνει επιφανή μέλη της ευρωπαϊκής διαιτησίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Λανουά μέχρι τον περασμένο Μάρτιο ήταν επικεφαλής της γαλλικής διαιτησίας. Εκ μέρους των εκπροσώπων των ομάδων της Super League υπήρξε πλήρης σύμπνοια και ομοφωνία στην πρόταση για τη στελέχωση της ΚΕΔ, η οποία συνοδεύτηκε με ευχές για καλή επιτυχία στο έργο της.

Η νέα ΚΕΔ θα στελεχωθεί επίσης από τον κ. Δαμιανό Ευθυμιαδη και την κ. Αντωνία Κόκοτου που θα αναλάβουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Να σημειωθεί ότι τα γραφεία της θα βρίσκονται στην έδρα του VAR (εκτός εγκαταστάσεων ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή). Στις 16.00 θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για να επισημοποιηθεί η στελέχωση της νέας ΚΕΔ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία