Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκαγκάτσης: «Kαμία συμμαχία μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού»

Δημοφιλή

Στη «Δίκη στο OPEN» φιλοξενείται αυτή την ώρα ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, που μεταξύ άλλων σχολίασε τις διοικητικές εξέλιξεις στην ΑΕΚ, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία συμμαχία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Παρακάτω όσα είπε:

Για την αποχώτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Θα ήθελα να πω ότι και για μένα ήταν μια αιφνιδιαστική εξέλιξη η αποχώρηση Μελισσανίδη, αφήνει ένα βαρύ αποτύπωμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι το όνομα Δημήτρης Μελισσανίδης είναι μεγαλύτερο και από τον Λουκά Μπάρλο για τους φιλάθλους της ΑΕΚ.

Αφήνει μια ομάδα πρωταγωνίστρια, θεωρώ ότι η ΑΕΚ δεν θα ήταν αυτή που είναι τώρα αν δεν αναλάμβανε την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Η γνωριμία μας έγινε στην σουίτα του Ιβάν Σαββίδη. Η πρώτη εντύπωση ήταν θετική, ένας άνθρωπος της πιάτσας».

Για το αν υπάρχει συμμαχία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό:

«Υπήρχε μια σύμπραξη μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ η οποία πλέον δεν υπάρχει. Αποφασίστηκε η κάθε πλευρά να χαράξει τον δρόμο της. Όσον αφορά τον κύριο Ντογιάκο μιλάμε για έναν άνθρωπο που είναι επίτιμος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, είναι θετικό που ακούστηκε το όνομά του για την προεδρία της ΕΠΟ, του έγινε πρόταση, δεν την αποδέχθηκε.

Δεν υπάρχει καμία συμμαχία μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, έχουμε διαβάσει απίστευτα πράγματα, η παράταξη που κατεβαίνει αυτή τη στιγμή, πρεσβεύει την δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο, όποιος θέλει να είναι μαζί μας, καλώς να έρθει να ψηφίσει, είτε λέγετε Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, ΑΕΚ, Λαμία κλπ.

Ήταν μια ανοιχτή συγκέντρωση, ο κύριος Σπάθας εκπροσωπεί μια ένωση από τις 56, ήρθε, άκουσε, είναι μια ψήφος από τις ενώσης. Ο κύριος Σπάθας δεν είναι στο ψηφοδέλτιο και θα φανεί αν με ψηφίσεις στις εκλογές τις 22ας Ιουλίου. Την στηρίζει γιατί προφανώς αυτό που πρεσβεύουμε του αρέσει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία