Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκαγκάτσης: «Μετά από δεκαέξι χρόνια, δεν θα είμαι πλέον στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης στο Μακεδονία Παλλάς, ο Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. και αναφέρθηκε και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Είναι κάτι με συγκινεί, γιατί μετά από 16 χρόνια δεν θα είμαι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν θα κρύψω ότι είμαι ΠΑΟΚ από μικρό παιδί. Όμως αυτή τη στιγμή καταθέτω υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ και όλες οι ομάδες θα αντιμετωπίζουν ισότιμα, και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και ο Άρης και οι υπόλοιπες ομάδες. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, είναι μια συγκινητική στιγμή για εμάς. Στην Τούμπα θα πηγαίνω ως φίλαθλος, όπως πριν το 2008. Δεν θα αλλάξει η ΕΠΟ έδρα από την Αθήνα», ανέφερε.

Και συμπλήρωσε: «Εδώ πέρα είναι οι 39 ψήφοι, μία Ένωση θα βγάλει ανακοίνωση τις επόμενες ώρες και οι μισές ΠΑΕ της Super League μαζί μας και είναι άλλες 4-5 ενώσεις μαζί μας. Είμαι περήφανος που θα υπηρετήσω μαζί σας το ελληνικό ποδόσφαιρο και μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες μόνο συμφέρον θα έχουν οι Ενώσεις, τα ερασιτεχνικά σωματεία, οι επαγγελματικές ομάδες. Είναι ώρα να πάμε μπροστά, είναι ώρα να αλλάξουν πολλά και είμαι σίγουρος γι’ αυτή τη νίκη, που κρίθηκε σήμερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία