Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκαγκάτσης: «Συγκέντρωση νίκης, η επόμενη μέρα έχει κριθεί!»

O Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε και επίσημα την συμμετοχή του στις εκλογές για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΠΟ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 22 Ιουλίου.

Mεταξύ άλλων, έκανε γνωστή την πρόθεσή του να επικοινωνήσει με την UEFA για να υποδείξει νέο αρχιδιαιτητή, αν εκλεγεί ως πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. «Όσον αφορά τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, θα γίνει ανοιχτός διαγωνισμός και η εκτελεστική επιτροπή θα αποφασίσει με δημοκρατικές διαδικασίες» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε ότι ο εν λόγω αγώνας είναι ομαδικός και όχι προσωπικός, ούτως ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να πάει ένα βήμα μπροστά, ενώ ευχαρίστησε και τον Τάκη Μπαλτάκο για την στήριξή του.

Επίσης, σημείωσε ότι με την σημερινή συνέλευση ότι η επόμενη μέρα έχει κριθεί και θα πρέπει να αξιολογηθούν οι απαιτήσεις που υπάρχουν.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, ανέφερε πως δεν θα πρέπει ποτέ ξανά να γίνει τελικός κυπέλλου χωρίς κόσμος, ενώ είναι χρέος της εθνικής ομάδας να βρεθεί ξανά σε τελικά μεγάλου τουρνουά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε κι ο Πρόεδρος ένωσης γυναικών, Αντώνης Κιουρεξίδης, αλλά και η Ένωση προπονητών. «Η ένωση γυναικών έχει διπλή ψήφο. Τις επόμενες ώρες αναμένεται ακόμη μία ανακοίνωση από μία ένωση που δεν δίνει το παρόν. Έχουμε μαζί μας πάνω από τις μισές ομάδες της Super League και τουλάχιστον άλλες 4-5 Ενώσεις, που δεν έχουν ανακοινώσει την στήριξη αλλά είναι μαζί μας. Θεωρώ ότι πάνω από 50 μέλη της συνέλευσης στηρίζουν την προσπάθειά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Οι Ποδοσφαιρικές Ενώσεις που δίνουν το παρόν στο Makedonia Palace: Έβρου, Θράκης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, Ημαθίας, Κιλκίς, Μακεδονίας, Σερρών, Χαλκιδικής, Πιερίας, Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας, Πέλλας, Ηπείρου, Πρέβεζας, Άρτας, Λάρισας, Θεσσαλίας, Τρικάλων, Ευρυτανίας, Εύβοιας, Πειραιά, Αργολίδας, Λακωνίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου, Λασιθίου, Χίου, Λέσβου, Κεφαλληνίας, Κέρκυρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

«Καθάρισε» με buzzer beater o Βιεϊρίνια (video)

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version