Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

«Γκάζια» από Ράζβαν: «Μην κοιμάστε…» (video)

Δημοφιλή

Ακόμη μία μέρα στη δουλειά για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις που φιλοξενείται στο Χορστ της Ολλανδίας για το βασικό σκέλος της θερινής του προετοιμασίας, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να πρωταγωνιστεί δίνοντας… ρεσιτάλ κατευθύνσεων στο γκρουπ ποδοσφαιριστών του. «Θέλω πάντα να βλέπετε που είναι η μπάλα, θέλω να διαβάζουμε τις καταστάσεις. Έχουμε την εμπειρία να το κάνουμε αυτό. Μην κοιμάστε έχουμε τόση ώρα που κάνουμε την ίδια άσκηση σοβαρευτείτε».

Όλα αυτά ενόσω οι «ασπρόμαυροι» δούλευαν πάνω στην τακτική και τα πλάγια, με τον Ρουμάνο τεχνικό να αναζητά εναγωνίως συγκέντρωση μία ημέρα πριν τη Νο3 φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία με τη Γκενκ (σ.σ τεστ διάρκειας 60 αγωνιστικών λεπτών). Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα δε αναφορικά με το επικείμενο φιλικό «τεστ» και τις δοκιμές της απογευματινής προπόνησης που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Ράζβαν Λουτσέσκου χώρισε τους παίκτες του σε δύο ενδεκάδες, τις οποίες αναμένεται να παρατάξει.

Στη μια βρίσκονται οι Κοτάρσκι, Οτο, Κουλιεράκης, Εκονγκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Σαμάτα ενώ στην άλλη βρίσκονται οι Τσιφτσής, Σάστρε, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Σοάρες, Σβαμπ, Θυμιάνης, Βιεϊρίνια, Κωνσταντέλιας, Σμυρλής, Τόμας. Νοκ άουτ από το αυριανό φιλικό τέθηκε ο Οζντόεφ, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία