Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκενκ για Σαμάτα: «Eπανένωση με τον ήρωά μας»

Φιλική αναμέτρηση Νο3 για τον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη που απέσπασε με την ΑΕΚ Λάρνακας (2-1) και την ήττα από Χιμπέρνιαν (0-1), με τη Γκενκ στο «Sportpark Ter Horst Wittenhorst», στις αθλητικές εγκαταστάσεις δηλαδή που φιλοξενείται για το βασικό σκέλος της θερινής του προετοιμασίας στην Ολλανδία. Από πλευράς του το βελγικό κλαμπ σε μία μίνι περιγραφή που έκανε αναφορικά με τη σημερινή (10.07, 19:00) φιλική αναμέτρηση με τον Δικέφαλο απομόνωσε τον Άλι Σαμάτα δεδομένης της θητείας του στο Βέλγιο.

«Μία ωραία επανένωση με τον ήρωά μας» επισημάνθηκε από τη Γκενκ, με τον Τανζανό επιθετικό του ΠΑΟΚ σε πέντε χρόνια στο Βέλγιο να τα έχει βιώσει όλα. Ενδεικτικό πως αγωνίστηκε σε συνολικά 191 αγώνες, σκόραρε 82 γκολ, έδωσε 21 ασίστ, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του βελγικού πρωταθλήματος για τη σεζόν 2018-19 βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και πλέον τίθεται ξανά αντιμέτωπος μαζί της.

Όπως ενημερωθήκατε προ λίγων ωρών μέσα από το FORZAonline αναφορικά με τη μεταξύ τους αναμέτρηση όλα φαντάζουν έτοιμα στο «Sportpark Ter Horst Wittenhorst» (σ.σ «τεστ» διάρκειας 60 αγωνιστικών λεπτών το κάθε ημίχρονο) καθώς ο αγωνιστικός χώρος μοιάζει ιδανικός δεδομένου πως έχει… κουρευτεί προκειμένου να φιλοξενήσει την αυριανή (10.07) φιλική αναμέτρηση του Δικεφάλου.

Πάρτε μία γεύση από τον αγωνιστικό χώρο που θα φιλοξενήσει το ΠΑΟΚ-Γκενκ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

«Καθάρισε» με buzzer beater o Βιεϊρίνια (video)

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version