Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Γρηγόρης Ιωάννου: Επαναπατρισμός για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Μετά από αρκετά χρόνια σε Γαλλία και Ρουμανία ο Γρηγόρης Ιωάννου επέστρεψε στην Ελλάδα, για να φορέσει τ’ «ασπρόμαυρα» του ΠΑΟΚ. Ο νέος αθλητής χάντμπολ του Δικεφάλου μιλά στη FORZA για την απόφαση του επαναπατρισμού του, τις συνθήκες που συνάντησε στο εξωτερικό, αλλά και τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ.

Μετά από αρκετά χρόνια στο εξωτερικό, επιστρέφεις στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ. Πόσο εύκολη ήταν αυτή η απόφαση;

«Πάντα παρακολουθούσα το ελληνικό πρωτάθλημα και τα τελευταία δύο χρόνια σκεφτόμουν την επιστροφή μου, λόγω και κάποιον προσωπικών θεμάτων. Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, είχα επαφές και με τους προπονητές, κι έτσι η απόφαση να έρθω ήταν αρκετά εύκολη».

Τι περιμένεις να σας φέρει η σεζόν που ξεκίνησε;

«Πιστεύω ότι σαν ομάδα μπορούμε και πρέπει να στοχεύσουμε στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Θα είναι δύσκολο, γιατί σίγουρα ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν ενισχυθεί αρκετά. Μπορούμε όμως κι εμείς να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε κάποιον τίτλο, και να πάμε στην Ευρώπη όσο πιο μακριά γίνεται. Είμαστε μια νεανική ομάδα με όρεξη».

Έχεις συναντήσει κάποια διαφορά επιπέδου, σε σχέση με την Ελλάδα και τις χώρες που αγωνίστηκες;

«Σίγουρα υπάρχει μια διαφορά, γιατί τόσο στη Γαλλία όσο και στη Ρουμανία όλα τα παιδιά είναι επαγγελματίες. Εδώ κάποια παιδιά είτε έχουν τις δουλειές τους, είτε είναι φοιτητές παράλληλα. Αλλά υπάρχει αρκετό ταλέντο στην Ελλάδα, που μπορούν να δουλέψουν και να εξελιχθούν. Οι συνθήκες είναι καλύτερες στο εξωτερικό όσον αφορά τα γήπεδα και την οργάνωση. Πιστεύω ότι ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί με τα δεδομένα που έχει».

Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά;

«Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχει τεράστια εξέλιξη σχετικά με τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ στο εξωτερικό, κι αυτό φέρνει κόσμο στο γήπεδο, κι αυτό φέρνει χορηγούς. Ακόμα και στη Ρουμανία υπάρχει ενδιαφέρον και μετάδοση από την τηλεόραση. Πιστεύω ότι η Ελλάδα έχει χώρο για περισσότερη ανάπτυξη. Έχει να κάνει να και με την κουλτούρα της κάθε χώρας».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί ήταν δίπλα μας ακόμα και στα φιλικά. Θα δώσουμε το 120% για να τους χαρίσουμε νέους τίτλους και νέες χαρές, τη σεζόν που έρχεται».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Η ημέρα μας είναι αρκετά γεμάτη, με προπονήσεις, τη μετακίνηση από και προς στο γήπεδο και τις θεραπείες ενδιάμεσα, δεν σου μένει αρκετός χρόνος καθημερινά. Εγώ παράλληλα ακολουθώ και κάποια μαθήματα online για τη μόρφωση μου, οπότε ο χρόνος που απομένει είναι αρκετά περιορισμένος».

Πως σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;

«Αν βρω λίγο χρόνο, μια δυο φορές την εβδομάδα θα πάω για ένα φαγητό, ένα καφέ με τους φίλους ή την οικογένεια μου. Αυτό με χαλαρώνει, να περνάω χρόνο με αγαπημένα μου πρόσωπα και να αποσυνδεθώ από την καθημερινότητα μου για να μπορέσω να επιστρέψω με δυνάμεις στη δουλειά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο Κωνσταντέλιας πάει… Γουέμπλεϊ!

Η Εθνική Ελλάδας συνεχίζει τον Οκτώβριο την πορεία της στο Nations League, με τα παιχνίδια στο Γουέμπλεϊ κόντρα στην...

Στην ίδια κατηγορία