Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

H μεγάλη ημέρα για Σερβία και Ζίβκοβιτς

Δημοφιλή

Σήμερα στις 22.00 (ΕΡΤ 3) στο Μόναχο η Σερβία αντιμετωπίζει τη Δανία και την ίδια ώρα, για τον ίδιο όμιλο, η Αγγλία θ’ αντιμετωπίσει τη Σλοβενία.

Από την έκβαση του αγώνα στο Μόναχο θα κριθεί η συνέχεια ή μη της πορείας του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και της παρέας του στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ποια είναι τα σενάρια για τους Σέρβους, που θα στερηθούν των υπηρεσιών του τραυματία Φίλιπ Κόστιτς; Περνάνε σίγουρα με νίκη επί της Δανίας και μη νίκη της Σλοβενίας. Αν Σερβία και Σλοβενία φέρουν ισοπαλίες, τότε όλα θα κριθούν στην ισοβαθμία τους για την τρίτη θέση. Η Σερβία μένει εκτός με ήττα ή με ισοπαλία σε περίπτωση, που η Σλοβενία αποφύγει την ήττα.

«Γνωρίζουμε πως πρέπει να νικήσουμε, η Δανία δεν είναι ανίκητη αλλά δεν θα είναι εύκολο. Μας δίνεται μια ευκαιρία να ελπίζουμε για πρόκριση και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε» τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Δανία: Σμάιχελ – Άντερσεν, Ρ. Κρίστενσεν, Βέστεργκααρντ – Κρίστιανσεν, Χιούλμαντ, Χόιμπεργκ, Έρικσεν, Μέλε – Βιντ, Χόιλουντ.

Σερβία: Ραΐκοβιτς – Βελίκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς – Ζίβκοβιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ίλιτς, Μλαντένοβιτς – Τάντιτς, Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: «Σε σχέση με πέρσι λείπουν τρεις, συζητάμε να επιστρέψει ένας, ελπίζω κι ένας ακόμη»

Τα συμπεράσματά του από το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας ανέλυσε ο Λουτσέσκου, ο οποίος μίλησε και για το...

Στην ίδια κατηγορία