Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η αγωνία συνεχίζεται…

Δημοφιλή

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ πράξη… δεύτερη, με το εκτός έδρας ντέρμπι των «ασπρόμαυρων» με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος να οδηγείται στην παράταση δεδομένου πως το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου ισοφάρισε με τέρμα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ακυρώνοντας το αβαντάζ που αποκόμισαν οι πράσινοι στην πρώτη «μάχη» των δύο ομάδων στην Τούμπα. Έχοντας απωλέσει σωρεία ευκαιριών καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και περιορίζοντας τον Παναθηναϊκό σε έναν πιο παθητικό ρόλο, ο ΠΑΟΚ βρήκε το πολυπόθητο τέρμα στο δεύτερο μέρος με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να παρατείνει την αγωνία αναφορικά με την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Αρχής γενομένης από την έναρξη του ματς, ο ΠΑΟΚ έχασε τον Γιάννη Μιχαηλίδη επιστρατεύοντας από νωρίς τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, αντιμετωπίζοντας απρόοπτο πρόβλημα, με την επισήμανση ωστόσο πως υπολόγισε εκ νέου στις υπηρεσίες του Τάισον Φρέντα κατόπιν άρσης της δοθείσας ποινής του.

Το μόνο που απομένει στην παρούσα φάση είναι να φανεί πως θα εξελιχθεί ο επιπλέον χρόνος καθυστερήσεων που δόθηκε, με τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζεται εμφανώς βελτιωμένος εν συγκρίσει με τις προηγούμενες εμφανίσεις που είχε καταθέσει. Άξιο αναφοράς πως οι δύο ομάδες έχουν άλλη μια αλλαγή να κάνουν από τη στιγμή που το ματς πήγε στην παράταση. Ο μεν Τερίμ έχει στον πάγκο ακόμα τους Φικάι, Κάτρη, Γερεμέγεφ και Λοντίγκιν και ο δε Λουτσέσκου τους Βιεϊρίνια, Σάστρε, Μάρκος Αντόνιο, Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

«Καθάρισε» με buzzer beater o Βιεϊρίνια (video)

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της...

Στην ίδια κατηγορία