Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η… αλλαγή των Έκονγκ-Σαμάτα

Σε ρυθμούς… Copa Africa κινούνται οι Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ και Άλι Σαμάτα δεδομένου πως αμφότεροι αναχώρησαν από τη Θεσσαλονίκη μετά την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ προκειμένου να ενσωματωθούν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους με φόντο τη μεγάλη αφρικανική διοργάνωση, η σέντρα της οποίας έχει οριστεί στις 13 Ιανουαρίου.

Από πλευράς διοργανώτριας αρχής επισημάνθηκαν εκ νέου οι «εκλεκτοί» της εκάστοτε ομάδας καθώς επίσης και οι αριθμοί που επέλεξαν οι ποδοσφαιριστές, με τους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ να προχωρούν σε… αλλαγές. Ενδεικτικό πως ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός επέλεξε τον αριθμό 5 (σ.σ στον ΠΑΟΚ έχει φανέλα με το νούμερο 15) ενώ ο Τανζανός στράικερ αναμένεται να φορά το 10 και όχι το 33, με το οποίο αγωνίζεται στους «ασπρόμαυρους».

Άξιο αναφοράς πως εντός ΠΑΟΚ δεν υφίσταται κάποιο πρόβλημα σε επίπεδο απουσιών έως και την εκ νέου επιστροφή τους στην Ελλάδα πόσω μάλλον με το «άνοιγμα» του ρόστερ κάτι που έκανε σαφές και ο Παντελής Κωνσταντινίδης ορμώμενος από τις απουσίες που προέκυψαν λόγω AFCON:

«Ο Σαμάτα κι ο Έκονγκ θα πρέπει να ακολουθήσουν τις υποχρεώσεις των Εθνικών τους ομάδων. Δεν είναι κάτι που μας φοβίζει, νομίζω ότι το ρόστερ μας είναι αρκετά γεμάτο, ώστε να μπορούμε να αναπληρώνουμε τις απουσίες. Σίγουρα μας δίνει χαρά όταν επιστρέφουν πίσω, σίγουρα θέλεις να έχεις όλα τα παιδιά δίπλα σου, για να μπορείς να επιλέγεις ανά πάσα στιγμή τους καλύτερους για να παίξουν στο ματς που έρχεται. Αλλά δεν είναι κάτι μας φοβίζει, είμαστε έτοιμοι».

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version