Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ανακοίνωση-υπενθύμιση του ΠΑΟΚ για την είσοδο των φιλάθλων

Δημοφιλή

Λίγες μόνο ώρες απομένουν μέχρι να επιστρέψουν οι πρωταθλητές Ελλάδας στο χορτάρι και να βρεθούν μαζί με τον κόσμο τους στην Τούμπα, για την αναμέτρηση του δεύτερου προκριματικού του Champions League με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Ο Δικέφαλος λίγο πριν τη σέντρα υπενθυμίζει στον κόσμο του την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί αναφορικά με την εισαγωγή του εισιτηρίου τους στο «πορτοφόλι» του gov, τονίζοντας εκ νέου ότι απαγορεύονται τα βεγγαλικά, τα καπνογόνα, τα λέιζερ αλλά και τα πανό με ρατσιστικό, πολιτικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο.

Όπως αναφέρει ο ΠΑΟΚ:

«Έτοιμοι για πρεμιέρα!

Ο κάθε φίλαθλος που έρχεται στο γήπεδο θα πρέπει να έχει κάνει εγγραφή στο Gov.gr Wallet και να εισάγει τον κωδικό του εισιτηρίου του, προκειμένου να λάβει το QR Code με το οποίο θα μπει στο γήπεδο.

Στο γήπεδο της Τούμπας απαγορεύεται η χρήση βεγγαλικών, κροτίδων, καπνογόνων, πυρσών και συσκευών laser, η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και η ανάρτηση πανό με ρατσιστικό, πολιτικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο.

Πάμε όλοι μαζί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία