Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ανάλυση του ΠΑΟΚ από την Πετκίμσπορ

Ώρα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει απόψε στις 21:30 (Youtube BCL) την Πετκίμσπορ στον τελικό του προκριματικού τουρνουά του Basketball Champions League, με «έπαθλο» την είσοδο στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης ενώ τουρκικά ΜΜΕ σκανάρουν το αγωνιστικό προφίλ των «ασπρόμαυρων» υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καντσελιέρι. Ενδεικτικό ότι σε πρόσφατα δημοσιεύματά τους απομονώνουν τους Ντεβόν Άπσον, Φρανκ Μπάρτλεϊ, Δημήτρη Κατσιβέλη, Ρόκι Κρέουσερ, Σάβαρ Ρέινολντς και Σέντρικ Χέντερσον αναλύοντας τον τρόπο παιχνιδιού του Ιταλού τεχνικού.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνονται σε δημοσιεύματα αναφορικά με το προφίλ του ανανεωμένου ΠΑΟΚ:

«Προετοιμάστηκαν για τη σεζόν με τον νέο προπονητή τους τον Μάσιμο Καντσελιέρι και ανανέωσαν πλήρως την ομάδα τους. Ο Ντεβόν Άπσον, Φρανκ Μπάρτλεϊ, ο Δημήτρης Κατσιβέλης, ο Ρόκι Κρέουσερ, ο Σάβαρ Ρέινολντς και ο Σέντρικ Χέντερσον είναι τα ονόματα που αναμένεται να ξεχωρίσουν στην ομάδα.

Το σύστημα παιχνιδιού του προπονητή συνδυάζει γρήγορη επίθεση και πειθαρχημένη άμυνα. Στην επίθεση, στοχεύει να κρατήσει το τέμπο υψηλό και να σκοράρει πόντους στα παιχνίδια μετάβασης πριν ηρεμήσει η αντίπαλη άμυνα. Υιοθετεί ένα σύστημα που δίνει ελευθερία στους παίκτες του με κοινή χρήση της μπάλας και κινητές επιθετικές δομές. Τα pick-and-roll παιχνίδια αποτελούν σημαντικό μέρος της επιθετικής στρατηγικής του Καντσελιέρι. Αμυντικά, ενεργεί με σκληρή και πειθαρχημένη προσέγγιση. Αναγκάζει τις ομάδες σε αλλαγές ασκώντας συνεχώς πίεση στον αντίπαλο και προσπαθεί να βγει γρήγορα στην επίθεση αρπάζοντας αμυντικά ριμπάουντ. Προτιμά ένα αμυντικό σύστημα man-to-man, αλλά από καιρό σε καιρό καταφεύγει επίσης στην άμυνα ζώνης σύμφωνα με τη δομή του αντιπάλου. Περιμένει υψηλή ενέργεια και συγκέντρωση από τους παίκτες του σε συνεργασία και rotation».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η πρώτη… αποστολή του ΠΑΟΚ Β

Έτοιμος για πρεμιέρα και επιστροφή στο χορτάρι ο ΠΑΟΚ Β κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή στη Super League 2, με...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version