Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Η απίθανη πρωταθληματική αφιέρωση του Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Το τρομερό ντοκιμαντέρ- ταινία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ συγκίνησε και έριξε άπλετο φως στην τρομερή πρωταθληματική χρονιά του Δικεφάλου.

Σε αυτό υπάρχει και μια εξομολόγηση- ποταμό του Ράζβαν Λουτσέσκου, που μεταξύ άλλων αφιέρωσε τη μεγάλη επιτυχία στους… πάντες, ακόμα και σε αυτούς που επιτέθηκαν στην ομάδα, ενώ θα έπρεπε να ήταν κοντά της.

Όπως είπε:

«Σε όλους, όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Επειδή είναι τεράστια χαρά και ευτυχία. Στους φίλους του ΠΑΟΚ για την τρελή υποστήριξη, στους φίλους του ΠΑΟΚ που μας επιτέθηκαν ενώ θα έπρεπε να είναι κοντά μας, τους αφιερώνω όλη αυτήν την προσπάθεια γιατί ελπίζω να κατάφεραν να είναι πραγματικά χαρούμενοι, σε αυτήν την φανταστική και ευτυχισμένη στιγμή.

Το βράδυ της Κυριακής, όταν ήμασταν πάνω στο ανοιχτό λεωφορείο, μέσα στην πόλη, και βλέπαμε την χαρά που είχαν οι φίλαθλοι, με τις νωπές ακόμη εικόνες από την Τούμπα, συνειδητοποίησα το πόση ευτυχία προσφέραμε στον κόσμο μέσα από την δουλειά μας. Λιγάκι φοβήθηκα, διότι νιώθω πια μεγαλύτερη ευθύνη γι΄αυτό που είναι να έρθει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Από τον Τουρσουνίδη στον Ζαμπράνο

Τον Λεβαδειακό αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 6/10, με τον Δικέφαλο να θέλει τη νίκη προκειμένου να πάρει τους...

Στην ίδια κατηγορία