Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η απόκρουση του Κοτάρσκι πήρε βραβείο (video)

Το «stop» του Ντόμινικ Κοτάρσκι στον Νανάσι, στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε, πήρε το βραβείο της κορυφαίας ενέργειας για τους μήνες Ιούλιο/Αύγουστο.

Όπως αναφέρουν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η επέμβαση του Ντόμινικ Κοτάρσκι στο ματς κόντρα στη Μάλμε αναδείχθηκε PAOK TV Play of the Month Ιουλίου/Αυγούστου, μέσα από τη δική σας ψήφο.

Ο διεθνής Κροάτης κίπερ έκανε άλλη μία καταπληκτική επέμβαση στο ματς κόντρα στη Μάλμε στη Σουηδία. Στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Νανάσι βρέθηκε απέναντι από τον Mr.Fantastic, πλάσαρε από κοντινή απόσταση αλλά ο γκολκίπερ του Δικεφάλου αντέδρασε αστραπιαία, απέκρουσε και κράτησε όρθιο τον Δικέφαλο.

H απόκρουση του Κοτάρσκι συγκέντρωσε το 46% των ψήφων του κοινού και του χάρισε την κορυφή στην ψηφοφορία για το PAOK TV Play of the Month Ιουλίου/Αυγούστου, μετά από σκληρή μάχη με τους Σβαμπ και Ντεσπόντοφ .Στη δεύτερη θέση, έμεινε η καταπληκτική κάθετη πάσα του Σβαμπ , ενώ το βάθρο συμπλήρωσε η άψογη σέντρα του Κίριλ Ντεσπόντοφ .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version